Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactGerrit Pelgrum

Peree Bouwadvies BV - Gerrit Pelgrum

Zutphenseweg 29 D2
7418 AH  Deventer

Telefoon: 0570-857400

Website: peree.nl/

Hobbies

voetbal 45+, klussen in huis, lezen


Peree Bouwadvies BV

Gerrit Pelgrum

 

Peree Bouwadvies B.V. is een adviesbureau voor bouwconstructies. Sinds 1956 is Peree Bouwadvies een betrouwbare partner op het gebied van o.m. bouwconstructies, bouwtechniek, bouwfysica, brandveiligheid en bouwkosten voor projectontwikkelaars, corporaties, architecten, aannemers en institutionele beleggers. Peree voert diensten uit op het gebied van bouwtechniek, bouwfysica, brandveiligheid, begrotingen en het nader uitwerken van bestekken.

Referenties / klanten

De klanten bevinden zich zowel in Nederland als over de grens, zoals Duitsland, Groot Brittannië, Angola, Bonaire, Uganda en Nigeria. Bijzondere opdrachtgevers en projecten waren de parkeergarage bij IKEA Utrecht met twee sportvelden op het dak, het Europees ruimtevaartcentrum ESA-Estec te Noordwijk en dichter bij huis de ondergrondse fietsenstalling voor het Deventer station, de nieuwbouw van AOC Oost in Twello en de nieuwbouw van Kindcentrum Borgele in Deventer.

Waarom ben je succesvol 

Wij investeren veel in de relatie met onze opdrachtgevers. We zijn continu bereikbaar en kunnen snel en flexibel reageren. Klanten waarderen deze instelling. Vooral Duitse ondernemers, maar gelukkig ook Nederlandse, hechten veel waarde aan een langdurige relatie. Eenmaal een stabiele band opgebouwd garandeert een lange samenwerking.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Elk project is bijzonder. Dit kan een project letterlijk om de hoek zijn. Dit was het geval bij een nieuwbouwproject van de basisschool in mijn woonplaats. Voor alle projecten geldt dat je je er betrokken bij voelt, maar dan is het zichtbaar voor je omgeving wat er gerealiseerd is met het projectteam. Mijn compagnon Joost Terlage is wat avontuurlijker van aard, hij houdt zich naast projecten in Nederland ook bezig met projecten in het buitenland. Hij is betrokken bij diverse projecten in Angola, Bonaire, Duitsland, Nigeria en Uganda. Zo vullen we elkaar mooi aan.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Ik ben tot vijf jaar geleden altijd werknemer geweest. Met mijn toenmalige collega Joost Terlage hadden we 25 jaar geleden al eens zitten filosoferen over een eigen onderneming. Precies vijf jaar geleden ontstond de mogelijkheid om hier gestalte aan te geven. Inmiddels timmeren we leuk aan de weg samen met een enthousiast team van medewerkers.


Copyright MKB Deventer 2017