Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactAndré Guis

PHB Deventer B.V. - André Guis

Maagdenburgstraat 20A
7421 ZC  Deventer

Telefoon: 06-20553919

Website: www.phbdeventer.nl

Hobbies

zaalvoetbal, tennis


PHB Deventer B.V.

André Guis

Het verduurzamen, onderhouden en renoveren van woningen voor corporaties en commerciële vastgoedpartijen en in huisvesting van overheidsdiensten, onderwijsinstellingen en zorginstellingen. Onder de naam PHB Facility zijn wij als risicodragende partij gespecialiseerd in het meerjarenonderhoud en het complete facilitymanagement.

Referenties / klanten

Diverse woningbouwcorporaties (Woonbedrijf Ieder1, Eigenbouw, Woonstede, Uwoon, Woonmensen), diverse commerciële vastgoedpartijen (REBO, Vesteda), diverse gemeenten (o.a. Deventer, Arnhem), Rijksvastgoedbedrijf (Defensie, Justitie en andere overheidsdiensten).

Waarom ben je succesvol 

Focus op waar we goed in zijn: de werkzaamheden zoals hierboven genoemd en dan ook met name voor de genoemde doelgroepen. Daar dan ook de maximale aandacht aan schenken. Dat betekent ook nee zeggen tegen werk dat niet bij ons past. Daar verdienen we het niet en het gaat ook nog eens ten koste van het andere werk.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Het vertrouwen van een klant terugwinnen en complimenten krijgen dat we ten opzichte van andere marktpartijen onderscheidend zijn op het gebied van samenwerken, nadat de 1e fase van het project bijzonder moeizaam is verlopen (begin van de crisis: verkeerde start, aantal faillissementen onderaannemers/leveranciers tijdens uitvoering, wet van murphy).

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Van buiten rustig, van binnen heel ongedurig.

Maatschappelijke nevenfuncties

Op het moment niet, wel bestuurslid geweest van Bouwend Nederland Apeldoorn en secretaris van MR basisschool.


Copyright MKB Deventer 2017