Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactMonique Pots

Support On the Spot - Monique Pots

Korte Assenstraat 1
7411 JP  Deventer

Telefoon:

Website: www.supportonthespot.nl

Hobbies

Dansen, lezen, koken


Support On the Spot

Monique Pots

Telefoonservice, commerciële binnendienst en administratieve ondersteuning op locatie en op afstand / verwerken boekhouding / agendabeheer

Referenties

Dock84 BV, KnowMotive, Intense Wines, De Slagen Packaging, Silent Speakers, MKB Deventer / Driesteden Business

Waarom ben je succesvol

De flexibiliteit qua inzetbaarheid die ik bied en het feit dat ik veel verschillende werkzaamheden kan uitvoeren, is mijn grootste kracht naast mijn sprankelende persoonlijkheid.

Wat is je grootste zakelijke succes

wat je bij een klant hebt bereikt: ik ben in maart 2016 vijf jaar bezig en heb een mooie basis aan vaste klanten voor de Telefoonservice opgebouwd en daarnaast werk ik al geruime tijd samen met een aantal vaste opdrachtgevers. Het feit dat deze prettige samenwerkingen voortduren, is mijn vorm van succes.

Vertel eens iets onverwachts over je zelf

Ik volg momenteel een opleiding tot psycho-energetisch therapeut, een mooie tegenhanger voor het geordende, praktische en zakelijke werk dat ik doe. Dit zorgt voor een goede balans voor mij.

Nevenfuncties

Na jaren vrijwilliger te zijn geweest bij Zang- & danstheater Apropos op het gebied van Productie en PR heb ik nu geen nevenfunctie i.v.m. mijn opleiding die om de week op zaterdag is. Ik zoek het nu dichterbij huis , er is vaak wel iemand in je omgeving die een luisterend oor nodig heeft of even wat afleiding zoekt, ik vind dat ik daar een rol in kan spelen en zo ook een bijdrage kan leveren.

 


Copyright MKB Deventer 2017