Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactRick Otten

Mediaction B.V. - Rick Otten

Twelloseweg 13
7419 BJ  Deventer

Telefoon: 06-37298272

Website: www.mediaction.nl

Hobbies

Voetbal (bestuurslid, jeugdco÷rdinator, -leider, -trainer en -scheidsrechter bij vv Activia), Cultuur, vooral cabaret en concerten, Cryptogrammen, Geschiedenis, Televisiespelletjes (Twee voor Twaalf, Per Seconde Wijzer), Reizen


Mediaction B.V.

Rick Otten

Interim projectmanagement als uitgever of projectleider voor uitgeverijen en kennisinstituten. Daarnaast tekstproductie voor print en online, specialismen: fiscaal, juridisch, financieel, sport, zorg, beheer openbare ruimte, verkeer en vervoer, onderwijs.

Referenties / klanten

• Wolters Kluwer Deventer
• Rabobank Salland Deventer
• Kennisinstituut CROW Ede
• Concreet Onderwijsproducten Harderwijk
• SDU Den Haag

Waarom ben je succesvol 

Snel inzien wat de klantvraag is en alert reageren door de vraag te beantwoorden, en niet met tien nieuwe vragen te komen. Problemen oplossen door complete ontzorging te bieden die verder gaat dan 9-tot-5 op maandag tot en met vrijdag.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Iedere detachering of tekstproductie is een even groot zakelijk succes als de opdrachtgever meer dan tevreden is! En hij voor een eventueel vervolg weer bij je aan klopt.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Ik ben een “casual smoker”, rook sigaren als anderen er geen last van hebben, maar ben niet verslaafd. Ik ben zakelijk bij mijn opdrachtgevers met de nieuwste ontwikkelingen op mediagebied aan het werk, maar koop privé nog steeds mijn CD’s in mijn favoriete CD-winkel Bosman in Deventer. Daarnaast mag ik ook graag regelmatig een oude langspeelplaat uit mijn verzameling op mijn draaitafel leggen.

Maatschappelijke nevenfuncties

-Ik ben zeer actief in de voetbalvereniging van mijn twee zoons (vv Activia) als jeugdcoördinator, lid van de technische commissie en scheidsrechter van pupillenwedstrijden.
-En ik ben vrijwilliger in de mediatheek van middelbare school De Boerhaave in Deventer.


Copyright MKB Deventer 2017