Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactPaul Martens

Martens Logistiek B.V. - Paul Martens

Teugseweg 18
7418 AM  Deventer

Telefoon: 0570 572 220

Website: www.martenslogistiek.nl

Hobbies

Fotografie, muziek, theater, vakanties


Martens Logistiek B.V.

Paul Martens

Wij verzorgen een breed pakket aan logistieke diensten voor onze opdrachtgevers. Dit omvat o.a. opslag, orderpicking, transport, fulfilment, samenstellen en opbouwen van displays of actiepakketten, (her-)verpakken, inzameling van retourstromen en voorraadbeer.

Hierbij kan het gaan om zeer uiteenlopende goederenstromen variërend van foodproducten, consumentengoederen, fietsen, tuinmeubels, speelgoed, verlichting, grondstoffen, verpakkingsmaterialen enz. Deze goederen worden in hoeveelheden vanaf een doos tot volumes bestaande uit duizenden pallets opgeslagen, bewerkt en door ons uitgeleverd.

De leveringen vinden plaats aan zowel bedrijven als aan consumenten. Daarom beschikken wij over een divers en multifunctioneel wagenpark.

Naast de logistieke diensten bieden wij zowel bedrijven waarvoor wij de logistiek verzorgen als andere bedrijven, huisvesting aan in ons pand, direct gelegen langs de IJssel. We beschikken in ons pand naast 10.000 m2 opslagruimte, over zo’n 5000 m2 kantoor, showroom en werkruimten.

Referenties / klanten

Wij werken voor lokale bedrijven waaronder BIG Wholesale, CupCare Company, DV-Print, Jann Products, Makers, Senzora, Starol, Vadac, als voor landelijke organisatie zoals Jumbo, Plus Retail, Makro en diverse (food) producenten.

Waarom ben je succesvol / wat doe je anders dan anderen

We onderscheiden ons met onze flexibiliteit en aanpasbaarheid in onze dienstverlening. We lossen het op ! Geen standaard oplossingen maar klantspecifiek maatwerk, zodat de kosten geminimaliseerd worden. Niet over het gebaande pad, maar slimme oplossingen.

Dat maakt de klus zowel voor onze klanten als voor onszelf interessant. Hierdoor kunnen we logistieke opdrachten van zeer uiteenlopende aard en grootte vol vertrouwen uitvoeren.

Grootste zakelijke succes

We zijn er trots op dat we ons 6 jaar geleden ook in Deventer hebben kunnen vestigen in een pand met ongekende mogelijkheden voor onze logistieke dienstverlening en de huisvesting voor onze klanten.

Zes jaar later is gebleken dat er we erin geslaagd zijn lokale en regionale klanten aan ons te binden en die de zorg voor hun logistieke operatie aan ons hebben overgedragen. Zij zijn verhuisd zijn naar ons pand en werken samen met ons onder één dak.

 


Copyright MKB Deventer 2017