Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactMarion Visser-de Boer

Entre-Vous - Marion Visser-de Boer

Gewestlaan 6
7431 AH  Diepenveen

Telefoon: 0651067451

Website:

Hobbies

Lezen, reizen, Italiaanse taal en cultuur


Entre-Vous

Marion Visser-de Boer

Ik bied communicatieadvies, projectmanagement en interim-management in combinatie met verandermanagement. Ik werk vooral voor non-profit organisaties en in de zorgsector. Ik houd me daarbij bezig met het verbeteren van ondersteunende processen; optimalisering van werkprocessen, verbetering van (interne) communicatie, implementeren van (nieuwe) registratiesystemen. In mijn opdrachten is altijd sprake van veranderingen. Daarom besteed ik veel aandacht aan de rol van medewerkers in het primaire proces en de ondersteunende processen binnen de projecten of opdracht. Samen met management en uitvoerend medewerkers kom ik tot de beste oplossingen.

Ik houd ervan gebruik te maken van de kennis en ervaring van de medewerkers en hen de ruimte te geven hun taak invulling te geven binnen de kaders die hierbij zijn aangegeven. Daarbij stuur ik op het resultaat. Ik vind het belangrijk een open, prettige werksfeer te creëren waarbinnen ieder tot zijn recht kan komen, waar hard gewerkt wordt, maar ook ruimte is voor humor en af en toe een gezamenlijke kop koffie.

Referenties / klanten

Projectbureau Herstructurering Tuinbouw Bommelerwaard, Jeugdbescherming Brabant, Veilig Thuis Brabant Noordoost, Veilig Thuis Zuidoost Brabant, Spoed voor Jeugd Zuidoost Brabant

Wat maakt mij succesvol 

In eerste instantie luister ik naar de opdrachtgever en naar de medewerkers met wie ik de opdracht uitvoer. Op basis hiervan bepaal ik de stappen die nodig zijn om tot het afgesproken doel te komen en de koers die we gaan varen. Deze bespreek ik met de betrokkenen en van daaruit gaan we verder langs een soms meanderend pad, maar altijd met de focus op het eindresultaat.

Mijn grootste zakelijke succes

Voor de opdrachtgever: Ik heb volgens de opdrachtgevende Raad van Bestuur als eerste een omvangrijk en complex project binnen tijd en budget gerealiseerd bij hun zorginstelling.

Voor mijzelf: Medewerkers van de afdeling waar ik als interimmanager actief ben, waren aanvankelijk zeer sceptisch maar zijn na enkele maanden blij dat ik er ben. 

Vertel eens iets over jezelf

Ik ben een betrokken echtgenote en moeder van drie studenten.

Maatschappelijke nevenfunties

  • Ik ben betrokken bij Go4NextLevel een netwerk van verandercoaches
  • Actief lid van twee beroepsverenigingen (Logeion en IPMA).

 


Copyright MKB Deventer 2017