Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactMahnaz Abbasi

Mahnaz - Mahnaz Abbasi

Zutphenseweg 2
7418 AJ  Deventer

Telefoon: 06-17911118

Website: www.mahnaz.nl

Hobbies


Mahnaz

Mahnaz Abbasi

Catering, eventplanner, reisarrangementen voor zowel particulieren en bedrijven, business matching, giftshop. In 2013 ben ik gestart met mijn eigen goedlopend cateringbedrijf, gebaseerd op de Perzische keuken. En nu, twee jaar later, houd ik me daarnaast bezig met reisarrangementen naar Iran, ik ben bemiddelaar tussen Iraanse en Nederlandse bedrijven die zaken met elkaar willen doen. Tevens ben ik een internet giftshop aan het opzetten en ik ga natuurproducten, zoals noten en oliën, invoeren vanuit Iran.

Waarom ben je succesvol 

Ik zie overal kansen en mogelijkheden. De ideeën die ik opdoe, komen voor een groot deel van mijn gasten die aanwezig zijn op de “Perzische Thema Avonden”, die ik, sinds de start van mijn cateringbedrijf, door heel Nederland georganiseerd heb.

Ze kwamen met grote interesse op mij af met vragen over cultuur, muziek, architectuur …. maar ook over toerisme, reizen naar en in Iran. En datzelfde geldt voor het oprichten van de giftshop, waar we authentieke, handgemaakte, luxe Perzische producten verkopen, zoals sieraden, vazen, tafelkleden maar ook Perzische nootjes.

Mijn grootste zakelijke succes

Ik ben begonnen om te bemiddelen tussen bedrijven uit Iran en Nederland naar aanleiding van wat minister Kamp (EZ) onlangs zei: “Nederland en Iran onderhouden al bijna 400 jaar betrekkingen met elkaar. Indien Iran de afspraken van het nucleaire akkoord nakomt, staan we aan de vooravond van sanctieverlichting en kunnen deze oude banden hernieuwd worden.

Vertel eens iets over jezelf

Ik ken de talen en de culturen en hoop iets te kunnen betekenen voor beide landen; mijn steentje bij te dragen aan een  brug tussen Iran en Nederland. Ik wil er naartoe werken dat ik over drie jaar de resultaten ga zien, waar ik nu met veel plezier, passie en liefde hard aan werk.


Copyright MKB Deventer 2017