Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactMarco Kok

MKB Deventer - Marco Kok

Handelskade 75
7417 DH  Deventer

Telefoon: 0570 603 587

Website: www.mkbdeventer.nl

Hobbies

(Verre) reizen, voetbal en fitness


MKB Deventer

Marco Kok

MKB Deventer is een ondernemersvereniging voor het midden- en kleinbedrijf in Deventer. Onze activiteiten zijn te onderscheiden in:

 • lobby richting lokale en regionale overheid
 • netwerkversterking leden
 • stadsmarketing
 • collectieve inkoop en creatie van collectieve personeelsvoordelen voor onze leden.
  Sinds twee jaar zijn daaraan toegevoegd: exportstimulering, maatschappelijk verantwoord ondernemen en kennisuitwisseling tussen leden onderling.

Referenties / klanten

Het ledenbestand van MKB Deventer is zeer divers. Het kleinste lid is een parttime ZZP-er en het grootste lid heeft in Deventer 2.200 personeelsleden. Dezelfde diversiteit zien we ook bij de branches waarin onze leden acteren. Dit verschilt van retail, horeca, groothandel, industrie, zorg tot zakelijke dienstverlening. De leden van MKB Deventer zijn onze ambassadeurs.

Waarom ben je succesvol 

MKB Deventer is anders georganiseerd dan de meeste ondernemersverenigingen in het land. Naast een bestuur heeft MKB Deventer ook een eigen kantoor. Vanuit dit kantoor is een team van uitvoerende personen, elk vanuit een eigen specialisme, actief voor de leden van de vereniging. Het bestuur bestuurt en het team bereidt voor en voert uit. Door deze werkwijze is MKB Deventer uitgegroeid tot de grootste lokale MKB-vereniging van Nederland. De grootste van het land worden was nooit het doel, het is een middel om meer te bereiken voor ondernemend Deventer.

Vertel eens iets over jezelf

MKB Deventer is een uit de hand gelopen afstudeerproject geweest. Midden jaren negentig studeerde ik commerciële economie aan de HEAO in Deventer en ik kwam tijdens mijn afstuderen terecht bij de Deventer Ondernemers Vereniging. Het ging toen niet goed en ik moest een toekomstgericht plan maken hoe het nu verder moest. Dit plan resulteerde in de oprichting van MKB Deventer waarbij ik als zzp-er mocht blijven en het plan uitvoeren.

(Maatschappelijke) nevenfuncties

 • Bestuurslid Algemene Deventer Sinterklaascommissie
 • Penningmeester Stichting Deventer Marktplein
 • Bestuurslid stichting Deventer Leergeld
 • Lid Lokale Adviesraad Etty Hillesum Lyceum
 • Lid Sponsorcommissie Koninklijke UD

Copyright MKB Deventer 2017