Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactMichiel Bruintjes

De Lichaamswerker - Michiel Bruintjes

Walstraat 58
7411 GN  Deventer

Telefoon: 0570 220543

Website: www.tcocon@live.nl

Hobbies

Gnostiek, Film, reizen, massage en meditatie.


De Lichaamswerker

Michiel Bruintjes

In de Walstraat in Deventer heb ik een prachtig bedrijf gespecialiseerd in (chronische) pijn- en stressklachten. Hierbij kan ik gebruik maken van; emotioneel lichaamswerk (ELW), Floaten, en ontspanningsmassages. Bij ons staat het floaten centraal, aangezien deze methode na jarenlang onderzoek het beste resultaat geeft in een redelijk korte tijd. Tevens heb ik hier een B&B, klein maar fijn.

Waarom ben je succesvol 

Ik heb het floaten kunnen introduceren op de Europese markt. Floaten is het beste hulpmiddel om te ontspannen. Met mijn bedrijf in de Walstraat heb ik al veel mensen kunnen overtuigen van deze aanpak in combinatie met ELW en of massages. Ik doe dit nu al meer dan 25 jaar en elke keer is het mooi om te zien dat men tevreden en met goede moed het leven weer aankan. Zeker als men al jaren met stress verschijnselen dan wel met pijnklachten te kampen heeft.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Oprichting van Koan Float te Amsterdam 25 jaar geleden, en nu “t Cocon“ in Deventer (2012) en het verspreiden van het floaten en de kennis hiervan in Nederland en in Europa. Hierdoor heb ik velen kunnen helpen met hun fysieke dan wel psychische problemen (Burn-out, slaapproblemen, whiplash, PTTS). Floaten staat wereldwijd bekend als het beste hulpmiddel om (diep) te ontspannen en te herstellen.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Eigenzinnig, onaangepast, oprecht en volhardend.

(Maatschappelijke) nevenfuncties:

  • FNV vertrouwenspersoon en kaderlid.

Copyright MKB Deventer 2017