Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactLars van Beek

Spectrus licht & advies - Lars van Beek

Teugseweg 25
7418 AM  Deventer

Telefoon: 0570 592786

Website: www.spectrus.nl

Hobbies

skiŽn, fitness, werken, autoís, kippen


Spectrus licht & advies

Lars van Beek

Het leveren van verlichtingsbenodigdheden zoals lampen en armaturen. Vaak maken wij voor de klant een lichtplan waarbij de verlichting op een plattegrond wordt ingetekend. Ook maken wij lichtberekeningen en exploitatiebegrotingen. Voor kantoor, horeca, (Luxere) woonhuizen, industrie, retail, zorg en buiten.

Referenties / klanten

Alle elektro installateurs uit de regio Deventer en velen daarbuiten. Mc Donalds, DMG Meubelen, diverse (hoger segment) particuliere projecten.

Waarom ben je succesvol 

Door te kijken naar behoeften van een klant worden de juiste keuzes gemaakt. Natuurlijk dient hedendaagse verlichting altijd duurzaam te zijn maar ook dient de juiste sfeer gemaakt te worden. Een verlichtingsarmatuur dient niet zelden mooi vormgegeven te zijn, passend in de omgeving. Iedereen heeft verlichting nodig, bijvoorbeeld goede werkverlichting op kantoor of werkplaats. Ook producten dienen goed uitgelicht te worden in een winkel ter bevordering van de verkoop.

Mijn grootste zakelijke succes

Er zijn de afgelopen jaren vele mooie projecten geweest en we hebben vele mensen/bedrijven kunnen helpen met goede verlichtingsoplossingen. Het hoeft geen groot project te zijn. Is een klant blij met een lampje dan zijn wij ook blij. Trots ben ik op de geadviseerde en geleverde verlichting bij Go Ahead Eagles.

Vertel eens iets over jezelf

Ik denk graag mee over oplossingen die nuttig zijn, dit resulteert vaak in lichtoplossingen die passend zijn bij de eindgebruiker.

Maatschappelijke funties

  • Voorzitter SBBD (Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Deventer)

 


Copyright MKB Deventer 2017