Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactElles Reusen

KonnecteD - Elles Reusen

Schonenvaardersstraat 9
7418 CC  Deventer

Telefoon: 0570679542

Website: www.sallcon.nl

Hobbies

Ik ga graag naar het theater en verslind boeken


KonnecteD

Elles Reusen

KonnecteD is een duurzame netwerkorganisatie die verbindingen legt door in te spelen op vragen uit de (arbeids)markt. Wij bieden werk aan medewerkers met een afstand tot werk en stimuleren en ondersteunen bedrijven om inclusief en duurzaam te ondernemen. Deventer Werktalent, Sallcon en DigiWerkt zijn onderdeel van KonnecteD. Sallcon biedt bedrijven productie en dienstverlening.

DigiWerkt is specialist in digitaliseren en ontsluiten van documenten. In Deventer Werktalent werken we samen met de gemeente Deventer om meer mensen met een vraag om werk te koppelen aan werkgevers. Geluk door werk. Dat is wat KonnecteD wil bereiken.

Waarom ben je succesvol

Als Hoofd Marketing en Communicatie verbind ik Marketing aan MVO. Ik wil in mijn werk het verschil maken voor de maatschappij, banen creëren en daarmee trots terugbrengen in iemands leven. Want werk en er toe doen, maakt mensen gelukkig. Dat zie ik ook vaak terug bij social community Deventer Scoort waar ik initiatiefnemer van ben. En elke keer als dat lukt, zie ik bij zowel klant als werkzoekende trots met een grote glimlach. Daar doe ik het voor! Mijn visie op sociale marketing slaat aan bij klanten en leidt tot mooie, duurzame samenwerkingen. Zo verzorg ik met mijn team nu ook de marketing en communicatie voor Sportbedrijf Deventer.

Wat is je grootste zakelijke succes

Ik ben trots op het feit dat mijn team voor meerdere bedrijven de marketing mag verzorgen, een bijdrage mag leveren aan het werkgeluk van velen én op Deventer Scoort. Ondernemers worden in deze social community met een competitie op een leuke en actieve wijze uitgedaagd om hun netwerk als kruiwagen in te zetten voor het vinden van werk voor werkzoekenden. In Deventer hebben hierdoor al ruim 300 mensen met een afstand tot werk een baan gekregen. We hebben met Scoort in 2016 de finale bereikt van de Ambitie 2020 Challenge van MVO Nederland. Hierdoor is er inmiddels ook landelijk interesse in de Scoort formule.

Maatschappelijke nevenfuncties:

  • Lid Raad van Toezicht Graafschap bibliotheken 
  • Voorzitter medezeggenschapsraad OBS De Vennegotte

Copyright MKB Deventer 2017