Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactErwin Klein koerkamp

Kies-je-kado - Erwin Klein koerkamp

Bathmenseweg 22
7434 PZ  Lettele

Telefoon: 0570 551265

Website: www.kies-je-kado.nl

Hobbies

Drummen in een band en daar zo af en toe mee in een kroeg spelen.


Kies-je-kado

Erwin Klein koerkamp

www.kies-je-sinterklaaskado.nl : dé online oplossing voor ieder bedrijf die een Sinterklaasfeest organiseert voor de kinderen van de medewerkers. www.kies-je-kerstpakket.nl : de online kerstmarkt. Iedere medewerker stelt zijn eigen pakket samen. Alle aangeboden producten zijn afkomstig van lokale partijen. Lokaal voor lokaal.

Waarom ben je succesvol 

Kies-je-kado is een ooit spontaan ontstaan idee. Zakelijke ambities die ik had en heb komen hier in samen. De passie die ik hierin leg breng ik over op mijn klanten. Internet maakt snel onpersoonlijk, ik bewijs het tegendeel. Op www.kies-je-sinterklaaskado.nl vind je een overzicht van wat bedrijven over onze dienstverlening schrijven.

Onderstaande reactie komt van een medewerker van één van die bedrijven die voor haar kinderen een kado heeft uitgezocht: "Alles rondom kies-je-sinterklaaskado doet je vermoeden met een grote landelijke organisatie te maken te hebben. Dat een klein bedrijf uit Lettele tot zulke prestaties in staat is heeft mij positief verrast. Complimenten aan jou en je team!”

Wat is je grootste zakelijke succes 

Ik vind het heel bijzonder dat ik nauwelijks verloop onder mijn klanten ken en verbaas me oprecht over de enorme groei die we ieder jaar opnieuw doormaken. Heel klein begonnen maar tegenwoordig behoren landelijk bekende organisaties  tot mijn klanten. 

Mijn mooiste succes is een uitzendorganisatie met zo’n 50 filialen in Nederland. Op 20 locaties wordt een Sinterklaasfeest georganiseerd en iedere medewerker mag zelf bepalen bij welke locatie ze het feest mee vieren. Een enorme klus om dan inzichtelijk te krijgen wie waar aanwezig zal zijn en er voor te zorgen dat de juiste kado’s ook op de juiste locatie aanwezig zijn. Met het systeem van kies-je-sinterklaaskado is dit kinderspel.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Tien jaar terug was ik nog een digibeet.

Maatschappelijke nevenfuncties

In mijn winkel in Lettele, binnenenbuitenspeelgoed.nl, verleen ik onderdak aan de Bibliotheek.

  • Verleden: Mede oprichter www.lettele.nl en fietsroute “de heks van Lettele” en vrijwilligersknooppunt Lettele
  • Verleden: Bestuurslid/penningmeester OVL
  • Verleden: Bestuurslid BNI de Heilige Koe Zwolle

Copyright MKB Deventer 2017