Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactJurrien Hupkes

Hupkes Meubelstoffering - Jurrien Hupkes

Halvestraat 2 t/m 4
7412 VN  Deventer

Telefoon: 0570-615033

Website: www.hupkesmeubelstoffering.nl

Hobbies

Met mijn vak bezig zijn, sporten, lekker eten, met mijn zoon naar de wedstrijden van GAE, genieten van mijn gezin.


Hupkes Meubelstoffering

Jurrien Hupkes

We zijn gespecialiseerd in meubelstoffering. Dus we stofferen alle soorten meubelen, zoals design meubelen van Artifort, Gelderland, Gispen, Leolux, Stokke, Harvink en Montis. Daarnaast stofferen we moderne, klassieke en antieke stoelen en banken. Ook kunt u bij ons terecht voor het stofferen van kantoorstoelen, fitnessbanken, loungebanken, auto-, boot- en caravankussens.

Referenties / klanten

Etty Hillesum Lyceum, Humanitas en Filmhuis De Keizer.

Wat maakt mij succesvol

Door al 47 jaar kwaliteit te leveren en tijd en zorg te besteden aan onze klanten en hun specifieke wensen. We zijn een klein familiebedrijf en het is onze passie om van elke stoel of bank die in ons atelier komt weer iets moois te maken. Onze korte levertijd -in de meeste gevallen hoeft u uw bank of stoel maar een week te missen- is ook zeer zeker een pluspunt. Door de grote keuze aan kwaliteitsstoffen, zoals De Ploeg, Kvadrat, Bute en Sanderson, kunt u een stof- en kleurkeuze maken die uitdrukking geeft aan uw eigen unieke stijl.

Mijn grootste zakelijke succes

De stoelen voor de Rechtbank Leeuwarden; de stoelen zijn af en toe op TV terug te zien. Daarnaast hebben wij de stoelen van diverse zalen van het Stadhuis Deventer gerestaureerd, waaronder de stoelen van de Oude Raadzaal en die van de Burgemeesterskamer.

Vertel eens iets over jezelf

Ik zou graag nog eens zelf een stoel ontwerpen die bijzonder van vormgeving is maar die dan ook nog lekker zit.

 


Copyright MKB Deventer 2017