Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactJos Blom

Aarnink - Jos Blom

Paderbornstraat 1
7418 BP   Deventer

Telefoon: 0570-676600

Website: www.aarnink.nl

Hobbies

Tennis, voetbal


Aarnink

Jos Blom

Aarnink Kunststof Ramenfabriek produceert, levert en monteert kunststof kozijnen, deuren, gevelbekleding, schuifpuien en accessoires.

Referenties / klanten

Bouwbedrijf Vosman, PHB, Van Wijnen, Draisma en verschillende particulieren.

Waarom ben je succesvol 

Bij Aarnink werken we als een team en we gaan er met z’n allen voor!
Er werken inmiddels ongeveer 100-120 mensen bij Aarnink. Toch proberen we de lijnen zo kort mogelijk te houden. Ik vind het belangrijk om mensen bij naam te kennen en af en toe een praatje te maken.

We werken zowel in de zakelijke als particuliere sector. Waar het bij de particulier soms om een kozijn gaat, gaat het bij zakelijke projecten om veel grotere aantallen. We maken hierin absoluut geen onderscheid en behandelen iedere klant hetzelfde.

Ik kijk graag vooruit en vind het interessant om te zien wat de nieuwste ontwikkelingen in onze branche zijn en hier op in te haken. Of het daarbij gaat om het Veka profiel waarmee we werken of de nieuwste ontwikkelingen om de productie nog efficiënter te laten verlopen: ik blijf graag overal van op de hoogte.


Onze showroom aan de Paderbornstraat is 6 dagen per week geopend we nemen graag de tijd om onze klanten alles te laten zien.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Het 25-jarig bestaan van Aarnink in 2014 was een van de hoogtepunten die ik tot nu toe zakelijk heb mogen meemaken. Dat we dit met z’n allen hebben bereikt, is iets waar ik erg trots op ben.

(Maatschappelijke) nevenfuncties

  • plaatselijk bestuur

Copyright MKB Deventer 2017