Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactJoost Ostendorf

Joost Ostendorf Coaching - Joost Ostendorf

Rielerweg 238
7416 ZM  Deventer

Telefoon: 06 44 644 333

Website: www.joostostendorf.nl

Hobbies

Hardlopen met hond, Saxofoon spelen, kamperen, moestuin, buitenkoken op houtvuur.


Joost Ostendorf Coaching

Joost Ostendorf

NLP coaching, Traumaverwerking / EMDR, Stressmanagement, Ademtherapie, inspanningstesten voor meetbaar effectief sporten. Gezondheid is een samenhang van lichamelijk, mentaal en sociaal welbevinden. Ik gebruik diverse methoden om mensen zich mentaal en fysiek lekker in hun vel te laten voelen. EMDR en NLP Technieken zijn effectief bij traumaverwerking en belemmerende overtuigingen.

Ademhaling en hartslag spelen een centrale rol in het sturen van gedachten, stress, angsten en vele lichamelijke processen. O.a. met geavanceerde apparatuur (en bij sporters ook een inspanningstest fiets), analyseer ik ademhaling en hartslag en geef mensen op basis hiervan ademtherapie en persoonlijke effectieve hartslagschema's

Referenties / klanten

Naast vele particuliere klanten en zzp-ers, UWV, onderwijsinstellingen, Cambio, Circullus, interact contour, provincie Gelderland, RAV, JPR advocaten, Zorggroep Solis, Politie, Continental Bakeries, Gemeente Deventer, Gemeente Apeldoorn, Jarabee jeugdzorg, Carinova, Kadaster, het Groenbedrijf, Belastingdienst, Ardagh group.

Waarom ben je succesvol 

Door mijn overtuiging in het leer- en oplossingsvermogen van elk mens om zichzelf te verbeteren en mijn enthousiasme om mensen hierbij te coachen, adviseren en enthousiasmeren om verschillende technieken toe te passen.

Mijn grootste zakelijke succes

Een klant met depressieve klachten en overgewicht laten ontdekken dat ze een andere leefstijl kon aanleren waardoor ze gezond werd: qua werk, stressmanagement, gewicht, beweging en deels van medicatie af kwam.

Vertel eens iets over jezelf

Liefhebber van winterkamperen. Heerlijk om een weekend op een van de terreinen van Staatsbosbeheer te vertoeven, kampvuur stoken in de fraaie overdekte vuurhut. Lekker eten te koken boven houtvuur. Je leert er altijd leuke of bijzondere mensen kennen.

Maatschappelijke nevenfuncties

Samenwerkingsverbanden met gelijkgestemden. Bijvoorbeeld een hardloopwinkel, fysiotherapiepraktijk voor het promoten van hardlopen in Deventer.

 


Copyright MKB Deventer 2017