Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactJet van der Weijden

Met Jet Online - Jet van der Weijden

Geert Grootestraat 1
7411 GS  Deventer

Telefoon: 0655735522

Website: www.metjetonline.nl

Hobbies

Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt, maar daarnaast ben ik dol op borrelen met vrienden, stedentrips, lange zomeravonden, zaterdagen, verse bloemen én het goede gevoel na het sporten! Balanceren tussen werk & privé en privé dus.


Met Jet Online

Jet van der Weijden

Met Jet Online is een contentbureau. Dit houdt in dat ik content maak die de klant in staat stelt de dialoog aan te gaan met haar publiek. In samenwerking met mijn klanten creëer ik unieke content voor nieuwe websites, doe ik de webredactie van sites en social media en ben ik in staat een contentstrategie te maken die alle online kanalen op elkaar af weet te stemmen. Alles om ervoor te zorgen dat de online spotlight weer op de klant gericht is.

Referenties / klanten

Een kleine greep uit mijn klanten. Contentcreatie van niets naar iets voor 4EF, Wolters bv, Hanzestad, Spectrus. Periodiek onderhouden van de zakelijke Facebookpagina’s voor Sandpoort, Boas, Smaak van Deventer, TC Park Braband.

Waarom ben je succesvol 

Mijn werkzaamheden zijn inwisselbaar, maar de persoon die ze uitvoert -ik dus- niet. Bedrijven nemen contact op om de dienstverlening die ik aanbied, maar werken uiteindelijk samen met mij. Dat ik door mijn achtergrond een brede kennis heb van techniek tot PR maakt dat we snel tot de kern kunnen komen. En aangezien ik het traject van A-Z oppak, begeleid en uitvoer werkt dat efficiënt en doeltreffend.

Vertel eens iets over jezelf

Dat ik dyslectisch ben zullen weinig mensen verwachten. Dat ik schrijven vroeger verschrikkelijk vond ook, denk ik. Ach; min en min wordt plus zullen we maar zeggen ;-)

 


Copyright MKB Deventer 2017