Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactJeanine Kremers

Shift F7 - Jeanine Kremers

Guldenroede 7
7422 NP  Deventer

Telefoon: 06 25223840

Website: shift-f7.nl

Hobbies

Dansen, creatief bezig zijn, koken


Shift F7

Jeanine Kremers

Projectsecretariaat, personal assistent, officemanagement, commerciële binnendienst, tekstredactie en verzorging lay-out, contentbeheer website, administratieve en boekhoudkundige ondersteuning en organisatorische ondersteuning.

Referenties/klanten

Support On the Spot, Stichting Faunabeheereenheid Overijssel, Intense Wines, Stichting Faunabeheereenheid Zeeland, Boerema & Van den Brink

Waarom ben je succesvol / wat doe je anders dan anderen

Ik richt mij vooral op de drukbezette ondernemer om administratieve taken uit handen te nemen, zelfstandig op te pakken en te regelen, zodat de opdrachtgever meer tijd heeft voor zijn werk. Vrijwel alles kan geregeld worden via E-mail en internet. Passie, aandacht, toewijding en denken in oplossingen, niet in problemen, zijn hierbij mijn steekwoorden. Om een zo compleet mogelijk pakket te kunnen aanbieden, zoek ik samenwerking met andere professionals in Deventer.

Wat is je grootste zakelijke succes wat je hebt bereikt

Het volledig op orde brengen en professionaliseren van het secretariaat van de Stichting Faunabeheereenheid Overijssel.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Dansen en muziek zijn mijn passies. Zodra de muziek start op een feestje, verander ik in een ‘Dancing Queen’. Daarnaast heb ik als echte Brabantse nog altijd een zwak voor Guus Meeuwis en carnaval.

 


Copyright MKB Deventer 2017