Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactIvo Dijkerman

Rodenburg Bedrijfsmakelaars Deventer - Ivo Dijkerman

Mr. H.F. de Boerlaan 32
7417 DB  Deventer

Telefoon: 0570-745245

Website: www.rodenburg.nl

Hobbies

Klussen, hardlopen, duiken, golfen, lekker eten, technologie


Rodenburg Bedrijfsmakelaars Deventer

Ivo Dijkerman

Aan- en verhuur, aan- en verkoop en taxaties (RICS en TMI gecertificeerd) van winkel-, kantoor- en bedrijfsruimten, beleggingsobjecten, (her)ontwikkelingslocaties, transformaties en locatiescans in de regio Deventer.

Referenties / klanten

Gemeente Deventer; Woonbedrijf Ieder1, Rentree, Drukwerkdeal, diverse banken, MKB-leden en particulieren.

Waarom ben je succesvol 

Door net dat stapje extra te zetten, creatief te zijn en ons relatienetwerk te gebruiken om de transactie te doen slagen.

Mijn grootste zakelijke succes

Elk succes geeft voldoening, zowel groot als klein in omvang of omzet. Maar om er toch eentje te noemen: wij hadden in 2014 twee kantoorverdiepingen in het kantoorgebouw van Rentree (Keizerstraat) te huur. Topicus zocht in 2014 extra kantoorruimte om in hun groei te kunnen voorzien. De ruimte was niet voldoende qua grootte. Vervolgens hebben wij een scenario voorgesteld aan Rentree om te verplaatsen naar een andere locatie waardoor Topicus het gehele kantoorgebouw kon afnemen.

Uiteindelijk is Rentree aan de Verzetslaan gevestigd, met als resultaat de verkoop van haar voormalige kantoor aan de Keizerstraat aan Topicus en veel lagere huisvestingslasten. Tevens was dit voor Rentree hét moment om het nieuwe werken te implementeren. Kortom: de ideale win-win situatie!  

Maatschappelijke nevenfuncties

In 2007 heb ik samen met een aantal jonge vastgoedprofessionals Jong Onroerend goed Stedendriehoek (JOS) opgericht. JOS is hét ambitieuze vastgoednetwerk van de regio Stedendriehoek (Deventer, Apeldoorn en Zutphen). Een kritische en open vereniging waar het uitwisselen van expertise het belangrijkste uitgangspunt is. JOS is er voor jong professionals die gedreven  niet bang voor vernieuwing zijn en werkzaam in de vastgoedbranche in de breedste zin van het woord.

 


Copyright MKB Deventer 2017