Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactIne Haagen

Inenergie - Ine Haagen

Nijenbeekseweg 26
7383 BD  Voorst

Telefoon: 0613293857

Website: www.inehaagen.nl

Hobbies

Onbeperkt genieten…. van wandelen in onze prachtige woonomgeving met onze hond, tuinieren, koken en lekker gezond eten uit mijn (makkelijke) moestuin samen met mijn familie, vrienden en kennissen.


Inenergie

Ine Haagen

Ik geef trainingen en coaching op de werkvloer voor medewerkers en leidinggevenden. Hierbij kijk ik naar manieren hoe je zo slim en efficiënt mogelijk je werk kunt doen zodat je zoveel mogelijk energie overhoudt voor andere leuke dingen in het leven. Waar heb je invloed op bij het uitvoeren van je werkzaamheden?  Pas je je lichaam aan je werkplek aan, of heb je invloed om je werkplek aan je lichaam aan te passen?

Daarnaast geef ik aanvullende workshops over de invloed van slaap, beweging, voeding, ademhaling, ontspanning en je mind-set op je energiepeil. Al mijn workshops zijn breinvriendelijk, dat wil zeggen dat de breinprincipes hoe mensen leren zoveel mogelijk worden toegepast waardoor deelnemers er het maximale uit kunnen halen.

Wat leveren de workshops en individuele coaching op? Meer plezier in je werk, meer energie, minder klachten en daardoor beter uitgerust voor de toekomst.


Mijn grootste zakelijke succes

Ik word altijd erg blij als ik van een medewerker terug hoor dat de concrete ervaringen opgedaan tijdens mijn werkplekbezoek en mijn betrokken begeleiding ervoor gezorgd hebben dat hij met minder klachten of zelfs zonder klachten zijn toekomst (in zijn functie) weer positief inziet. Erg leuk vind ik het om met medewerkers een groeiproces door te maken door ze een aantal jaren achter elkaar te ontmoeten op de werkplek, bij trainingen en vervolgworkshops en samen met hen vervolgstappen af te stemmen.


Vertel eens iets over jezelf

 

I practise what I preach” , en doe dit met veel energie en enthousiasme. Deze bevlogenheid gun ik een ander  ook van harte. Ik vind dat iedereen verantwoordelijk is voor zichzelf. Voor mij persoonlijk is goed zorgen voor mijzelf dan ook niet egoïstisch, maar essentieel om er te kunnen zijn voor de ander.

 


Copyright MKB Deventer 2017