Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactStefan Hazelhekke

IKenIK.nl - Stefan Hazelhekke

Smeenkhof 7
7439 AX  Deventer

Telefoon: W: 088-8659399 | M: 0613597686

Website: www.ikenik.nl/

Hobbies

Ik geniet enorm van E-Commerce en alles wat daarbij komt kijken. Maar daarnaast ben ik behoorlijk sportief; hardlopen, voetbal en paardrijden. En misschien is het niet zo ‘cool’, maar van mijn playstation geniet ik ook enorm ;).


IKenIK.nl

Stefan Hazelhekke

IKenIK.nl is een online winkel met producten voor kids vanaf nul jaar tot ongeveer 10-12 jaar. Binnen deze leeftijdsspanne bieden wij in feite alles aan wat moeder en kindje nodig hebben. Van speen tot aan complete kinderkamer. We zijn een zogeheten pure-player; dat wil zeggen dat we enkel online actief zijn.

Referenties / klanten

IKenIK.nl is in Nederland een voorloper op E-Commerce gebied in de Baby- en Kinderbranche, we hebben klanten door heel Nederland. Op internationaal front zijn we inmiddels ook al enkele jaren actief en de nadruk ligt daarbij op Europa, maar we verzenden zelfs wekelijks bestellingen tot ver over de oceaan.

Waarom ben je succesvol 

Onze USP is klantenservice. Iets wat veel webshops vertellen, maar er zijn er maar weinig die klantenservice ook daadwerkelijk op het niveau hebben zoals IKenIK.nl dat heeft. We werken niet met een wachtrij of een bandje, zijn elke dag tot 22:00 uur bereikbaar per telefoon, e-mail en zelfs een directe Live Chat. Momenteel realiseren we ook een WhatsApp Klantenservice.

Wat is je grootste zakelijke succes  

Ons grootste succes is wanneer een klant een tweede keer ook bij ons bestelt. Tevreden klanten en daardoor een goede relatie met de klanten opbouwen is essentieel in E-Commerce. Trots zijn we op onze keurmerken Thuiswinkel Waarborg en BeCommerce (de twee belangrijkste keurmerken in Nederland en België voor webshops). En natuurlijk onze prijs “Thuiswinkel Award – Beste webshop Baby & Kind 2013”.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Op mijn smartphone ontvang ik geen zakelijke e-mail. Als e-commerce persoon verwacht men vaak een 24/7 standby tijd op alle devices, maar ik kies er bewust voor om in de avonden geen zakelijke mail te ontvangen. Overigens vind ik e-mail een verschrikkelijk communicatiemiddel. U kan me wel altijd bellen!

Maatschappelijke nevenfuncties

  • Werkveldadviescommissie Saxion (opleiding Small Business en Retail Management)
  • Bestuurslid Commercie SV Heeten
  • Betrokken bij organisatie diverse wedstrijden paardensport, zoals Bathmen te Paard

Copyright MKB Deventer 2017