Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactHenriët de Haan-Mölder

Visie Accountants en Belastingadviseurs - Henriët de Haan-Mölder

Kapjeswelle 2
7411 SJ  Deventer

Telefoon: 0570 671358

Website: www.visie-accountants.nl

Hobbies

Hardlopen, RPM, wandelen en diverse andere sporten, lezen en uitgaan


Visie Accountants en Belastingadviseurs

Henriët de Haan-Mölder

De diensten Visie Accountants en Belastingadviseurs B.V. omvatten het hele terrein van accountancy en fiscaliteit. Op basis van onze kennis en ervaring en onze betrokkenheid bij uw organisatie kunnen we in veel situaties zelfs meer betekenen dan dat.

Onze werkzaamheden bestaan uit: 
Assistentie bij het inrichten van efficiënt uitgevoerde administraties. Assistentie periodieke informatieverstrekking. Samenstellen, beoordelen en controleren van de jaarrekening verzorgen van fiscale aangiften. Verzorgen van loonadministraties. Begeleiden van startende ondernemers, advisering op het gebied van diverse financiële zaken, zoals investeringsbegroting, overname of verkoop onderneming, financieringsvormen, verzekeringen, etc.

klanten

Ik ondersteun en adviseer een breed scala van klanten: winkeliers, uitgeverijen, installatietechniek, adviesbureaus, makelaarskantoren, stukadoors en diverse zzp-ers.

Waarom ben je succesvol 

Ik hecht veel waarde aan een optimale kwaliteit van onze dienstverlening en daar zet ik me voor de volle 100% voor in. Mijn succes is dat ik mijn werk erg leuk vind, bij mezelf kan blijven, begrip en geduld heb om het juiste advies en goede ondersteuning te kunnen geven.

Mijn grootste zakelijke succes

Ik heb niet specifiek een groot zakelijk succes bereikt. Het gaat er ook niet om dat ik een succes bereik, maar het gaat erom dat de klant centraal staat en dat er voor hem/haar het juiste en het beste gedaan wordt voor een optimaal resultaat op fiscaal, administratief en economisch gebied. Het succes voor mij is dat de klant tevreden is.

Vertel eens iets over jezelf

Ik hou van sportieve uitdagingen, ik heb het Toebkal gebergte beklommen in Marokko en de National Three Peaks Challenge in Engeland.

Maatschappelijke nevenfuncties

Op dit moment heb ik deze niet, ik ben jarenlang penningmeester geweest bij een ouderraad voor een scholengemeenschap.

 


Copyright MKB Deventer 2017