Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactHans Roenhorst

H2R+ voor duurzame communicatie - Hans Roenhorst

Menstraat 21
7411 EX  Deventer

Telefoon: 0570-612706

Website: www.h2rplus.nl

Hobbies

Muziek maken. Ik ben al jaren gitarist in een bluesrock-band. Voor mij een ideale manier van ontspannen.


H2R+ voor duurzame communicatie

Hans Roenhorst

Als communicatie- en reclamebureau zorgt H2R+ voor communicatiestrategieën en creatieve concepten. De strategieën zijn de basis om activiteiten te ontwikkelen die tot doel hebben mensen van een boodschap te overtuigen en tot actie te stimuleren. Dit vertalen we vervolgens naar verrassende en creatieve concepten en ontwerpen.

Duurzame communicatie is en blijft altijd de rode draad. Duurzaam in de zin van lange termijn maar ook op maatschappelijk gebied. Zo is H2R+bijvoorbeeld bedrijfsambassadeur van Oxfam Novib. Via het Ondernemers voor Ondernemersnetwerk bieden we ondernemers in ontwikkelingslanden een kans om een goede start te maken.

Referenties / klanten

Wij werken met name voor klanten buiten deze regio:o.a. Vogelpark Avifauna, Garant Nederland (met merken als NovaStyl, Design Depot en LIVA Meubelen), GaiaZOO Kerkrade, Van der Valk Avifauna, Bureau Zuidema en NVTZ.

Klanten uit Deventer zijn o.a. Wolters Kluwer, Vakmedianet, Tandartsen Centrum Deventer, Schaap Opticiens en Rederij Celjo. Als Deventer bedrijf is het natuurlijk extra tof om voorbedrijven uit de regio Deventer te werken.

Waarom ben je succesvol 

Iedereen doet de dingen op zijn of haar manier. Naast goed werk leveren is H2R+ succesvol omdat we ons goed kunnen inleven. B2C vraagt natuurlijk om een andere aanpak en omgangsvorm dan B2B.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Op basis van kwaliteit zijn we ‘preferred supplier’ voor Wolters Kluwer en we hebben een groot aantal klanten waar we al jaren voor werken. Daar ben ik trots op.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Eigenlijk heb ik heel veel hoofdhaar!


Copyright MKB Deventer 2017