Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactGerben van Gaalen

Nefkens Oost - Gerben van Gaalen

Dortmundstraat 4
7418 BH  Deventer

Telefoon: 0570 621914 / 0651704719

Website: www.nefkens-oost.nl

Hobbies


Nefkens Oost

Gerben van Gaalen

Nefkens Oost heeft vier filialen, gevestigd in Arnhem, Zutphen, Apeldoorn en Deventer. Van Gaalen is Salesmanager voor al deze vestigingen. Wat is nu niet leuk aan een Peugeot? Diverse modellen, mooi vormgegeven en auto’s met een comfortabele en hoge zit. In onze showrooms worden zowel nieuwe als gebruikte Peugeot modellen verkocht. Kom gerust eens langs voor een proefrit, want alleen dan kunt u het beste het Peugeot gevoel ervaren.

Referenties / klanten

Onze klanten zitten grotendeels in de Stedendriehoek met enkele uitschieters door het hele land. Het varieert van particuliere klanten tot ondernemers. Voor verschillende ondernemers verzorgen we leasefaciliteiten, maar ook richten we het volledige bedrijfswagenpark in. Wij regelen dus uw wagenparkbeheer, zodat u als ondernemer kan doen waar u goed in bent, ondernemen.

Waarom ben je succesvol 

Relatiebeheer is een must binnen automotive. Verkopen is relaties opbouwen. Altijd luisteren en inspelen op de klantwens. Ook voor de ondernemers in de Stedendriehoek verzorgen wij een bedrijfswagen. Zo kunnen we in gezamenlijk overleg tot de beste aanbieding komen, die het uitstekend bij u en uw bedrijf past.

Wat is je grootste zakelijke succes

Er zijn vele successen. Immers het verkopen van een kleine of grote auto aan een klant is in onze ogen altijd succesvol. Tevreden klanten die blij zijn met een Peugeot, daar ligt onze prioriteit. Nog leuker is het als de klanten hun bevindingen delen op internet en een review achterlaten op onze site of social media. Ook hebben we binnen ons netwerk ondernemers die ons aanprijzen binnen hun eigen netwerk of klantenbestand. Ze worden ambassadeurs van ons bedrijf en dat werkt voor beide partijen. Bedrijven met elkaar verbinden om samen succesvol te zijn en te blijven.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Van jongs af aan ben ik bezig met auto’s. Fervent Formule 1 liefhebber en wellicht door Max Verstappen is die beleving nog meer aangewakkerd. En als kind wilde ik reizen het liefst in een vrachtauto. Nu kan ik reizen en geef ik daar een andere invulling aan.


Copyright MKB Deventer 2017