Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactEric Rumpf

Groen woning- & projectinrichting - Eric Rumpf

Snipperlingsdijk 50
7417 BK   Deventer

Telefoon: 0570-624122

Website: www.groendeventer.nl

Hobbies

Paardensport, werken, auto’s, lekker eten.


Groen woning- & projectinrichting

Eric Rumpf

Groen Woning- en Projectinrichters wil klanten ontzorgen en blij maken met de inrichting van bedrijfspand, kantoor of woning door het leveren van producten en diensten die de sfeer in leefomgeving in huis en op kantoor positief beïnvloeden.

Groen Woning- en Projectinrichters heeft een ruim assortiment in meubelstoffen, gordijnstoffen, vloeren, raamdecoraties, binnen zonwering en buiten zonwering. We hebben een uitgebreide showroom waar de klant inspiratie op kan doen. Wij denken graag met de klant mee en inventariseren de wensen en behoeften in een oriënterend gesprek.

Naast het geven van interieuradvies begeleiden we eveneens (kleinschalige) verbouwingen. Wij helpen met het maken van de juiste keuzes en het selecteren van de beste vakmensen. Wij ontzorgen volledig en nemen de coördinatie, afstemming en planning voor onze rekening.

Klanten

We werken voor diverse bedrijven, scholen, interieurbouwers en overheden verspreid door Nederland. In de afgelopen maanden hebben we projecten uitgevoerd voor Fujitsu, Nederlandse Gasunie, Nysingh advocaten, Roto Smeets, Gemeente Deventer, Sloten, Saxion, Temmink, Woonzorg Nederland, Goudappel en Isendoorn College. Ook hebben we in omgeving van Deventer vele particuliere projecten afgerond.

Wat maakt ons succesvol 

We regelen altijd alles voor onze klanten. We staan dag en nacht voor ze klaar en luisteren aandachtig naar de wensen en bieden altijd een vakkundig en op maat gemaakte oplossing aan.

Mijn grootste zakelijke succes

Het stofferen en inrichten van cruiseschepen met exclusieve en hoogwaardige materialen. Ons grootste succes is het stofferen van wanden. We zijn een van de weinig bedrijven in Nederland die hierin gespecialiseerd is. In de wintermaanden zijn we actief op diverse cruiseschepen die afmeren in Europese havens. Soms is de druk zo hoog dat we nachten doorwerken, want de opdracht komt altijd af!

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Ik ben een paardenliefhebber en in mijn vrije tijd bezoek ik paardenconcoursen.


Copyright MKB Deventer 2017