Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactEllen Melenhorst

EMFinance - Ellen Melenhorst

Het Bijsterbosch 4
7431 DG  Diepenveen

Telefoon: 06-23331537

Website: www.emfinance.nl

Hobbies

Lezen, tennis, shoppen


EMFinance

Ellen Melenhorst

EMFinance ondersteunt en adviseert MKB bedrijven en zzp’ers bij hun financiële administratie en hun fiscale aangiftes. Mijn ondersteuning is altijd maatwerk. Zo zijn er klanten die naast de jaarcijfers (van jaarrekening tot jaarcijfers in de aangifte Inkomstenbelasting) graag alle administratie en belastingzaken van A tot Z uitbesteden. Andere klanten doen een deel zelf of willen vooral gecoacht worden bij het opzetten en zelf leren uitvoeren van de bedrijfsadministratie.

Wat maakt jou succesvol 

Hier ligt ook direct mijn kracht: ik sluit met mijn ondersteuning en advies helemaal aan bij de kennis, wensen en behoefte van ondernemers. Mijn doel is niet om voor zoveel mogelijk klanten de volledige financiële administratie te doen. Mijn doel is te zorgen dat klanten de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om hun financiën altijd op orde en inzichtelijk te hebben. Ik vind het belangrijk dat ondernemers eenvoudig en op ieder gewenst moment inzicht hebben in hun financiële situatie en in de ontwikkeling van de bedrijfsresultaten. Dat maak ik mogelijk door online met hen samen te werken. 

Van klanten hoor ik regelmatig dat ze het fijn vinden dat ik administratieve en fiscale regels en adviezen in begrijpelijke taal aan hen kan uitleggen. Dat vind ik dan ook ontzettend leuk om te doen. De vertaling van financiële jaaroverzichten, planningen of managementrapportages naar praktische handvaten kan net dat beetje extra geven wat een ondernemer nodig heeft om sturing te geven aan zijn onderneming. 

Vertel eens iets over jezelf

Alles rondom financiën vind ik al 20 jaar ontzettend leuk. Maar sinds ik EMFinance heb opgericht heeft het vak weer een heel andere dimensie gekregen. Het persoonlijke contact met een klant, de relatie die je met elkaar opbouwt, de manier waarop ik een bedrijf mag volgen, zie groeien, het adviseren en ondersteunen in goede en slechte tijden vind ik erg leuke aspecten aan mijn werk. Het maakt dat ik nog steeds met heel veel plezier dit werk doe!

Maatschappelijke nevenfunties

Penningmeester Ondernemersvereniging Diepenveen


Copyright MKB Deventer 2017