Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactHenk Diks

Diks Design - Henk Diks

Klipperweg 10
8102 HR  Raalte

Telefoon: 0572-362941

Website: www.diksdesign.nl

Hobbies

Fotograferen, sport met name Formule 1, reizen, bezoek musea, steden


Diks Design

Henk Diks

We ontwerpen en realiseren al 15 jaar interieurmeubelen en keukens in opdracht van de klant. Dit gebeurt naar eigen ontwerp of naar ontwerp van de klant. We leveren alle soorten materialen en afwerkingen. We hebben een eigen werkplaats en showroom in Raalte.
Ons motto is: 'uw wens is onze uitdaging. Daag ons uit!!’. 

Referenties / klanten

Veel particulieren door heel Nederland, Martin Snijder, Remco Wagemans Designstudio, Flora Frits, DJM Bedrijfsdiensten, De Rozijnenkorf, Deventer Schouwburg , Brockshirts, Rijnstate ziekenhuis Arnhem. 

Wat maakt jou succesvol 

We hebben korte, directe lijnen naar de klant en we maken duidelijke afspraken. We denken in (verrassende) oplossingen en we zijn steeds op zoek naar nieuwe toepassingen van (nieuwe) materialen. Het ontwerpen gaat altijd in nauwe samenspraak met de opdrachtgever. Door 'in de huid van de klant te kruipen' leveren we een op de klant toegesneden ontwerp.

Mijn grootste zakelijke succes

Ik heb vanuit het niets een zaak opgebouwd. We leiden nu de jeugd op voor de toekomst. We proberen de liefde voor het vak over te brengen en hebben veel stagiaires geënthousiasmeerd. We zijn al jaren een erkend leerbedrijf en leiden op tot het hoogste niveau.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf 

Ik heb jaren in de fotografie gewerkt (foto Hekkert). Begin 2000 heb ik een kledingkast voor mezelf gemaakt. Die was zo goed gelukt, dat hij zo in een showroom kon staan. Toen heb ik besloten om mijn hart te gaan volgen en heb ik mijn baan opgezegd en ben -niet gehinderd door enige vakkennis- begonnen. Vanaf het begin heb ik bewust met veel verschillende materialen gewerkt, zodat ik mij zo breed mogelijk kon ontwikkelen. Veel heb ik in het begin opnieuw gemaakt om de opdracht perfect te kunnen afleveren.

Mijn motto is: je kunt alleen maar spijt krijgen van de beslissingen die je niet hebt genomen. Volg je hart en geloof in jezelf.

 


Copyright MKB Deventer 2017