Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactAns van Amerongen

De School voor Ondernemers - Ans van Amerongen

Keulenstraat 16
7418 ET   Deventer

Telefoon: 0681279152

Website: www.deschoolvoorondernemers.nl

Hobbies

Golfen, reizen


De School voor Ondernemers

Ans van Amerongen

OndernemersHub voor ondernemers die willen starten, groeien en samenwerken. Verhuur van flexplekken, vaste kantoorruimte en vergaderruimtes. Projectondersteuning op het gebied van ondernemen.

Start onderneming: maak een goede start als ondernemer op een geweldige ondernemende locatie. Leer van elkaar en verbind je met andere ondernemers. Groei onderneming: wij zorgen ervoor dat ondernemers actief met elkaar en/of opdrachtgevers in contact worden gebracht op basis van ondernemersprofielen en matching.

Samenwerken ondernemers: stop een paar ondernemers met verschillende disciplines en rollen bij elkaar in één ruimte. En er worden nieuwe ideeën, samenwerkingen en/of ondernemingen gesmeed. 

Referenties / klanten

Hans Koene, Afwijkend werken:
“De School voor Ondernemers is in sommige opzichten een echte school. Ondernemers leren er te ondernemen, contacten te leggen en te onderhouden. De school vergroot je inzicht, schept ruimte in je hoofd en leert je buiten de kaders te denken. Het is voor mij een flexplek waar inspirerende mensen werken die bereid zijn mee te denken en continu zoeken naar complementaire factoren.”

Eugenie Dievelaar, h’ Eus Advies:
“De School voor Ondernemers biedt in beginsel een goede werkplek om als ZZP-er te kunnen werken. Goede koffie, wifi en faciliteiten om klanten te ontvangen. De grootste toegevoegde waarde zit voor mij in de ontmoetingen met andere ondernemers of ZZP-ers.” 

Waarom ben je succesvol 

De leukste werkplek van Deventer waar je succesvol kunt ondernemen en je slaagkans als ondernemer kunt vergroten. Hier worden ondernemers actief aan elkaar verbonden. 

Wat is je grootste zakelijke succes 

  • Verbindingen leggen tussen bedrijfsleven en mensen met afstand op de arbeidsmarkt.
  • Samen met 'Afwijkend werken' nieuwe concepten ontwikkelen.
  • Maatwerk leveren binnen de school voor stage leerplekken voor jongeren binnen MatchPOinD.

Maatschappelijke nevenfuncties

  • Raadslid gemeente Voorst
  • Ambassadeur Deventer Scoort - team MatchPOinD (Voortgezet, Speciaal- en Praktijk Onderwijs)
  • Vrijwilliger Trimenzo zorgcentrum
  • Lid Clientenraad Solis Zorggroep
  • Vrijwillers Sportief Evenwicht

Copyright MKB Deventer 2017