Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactMadelon Schreuders

De Rozijnenkorf - Madelon Schreuders

Assenstraat 4
7411 JT  Deventer

Telefoon: 0646090100

Website: www.derozijnenkorf.nl

Hobbies

Koken, lezen, bodypump, hardlopen, yoga, tuinieren, alles over wijn, met familie en vrienden gezellige dingen doen, films kijken, muziek luisteren, naar Frankrijk en ItaliŽ.


De Rozijnenkorf

Madelon Schreuders

Wij verzorgen kookworkshops en kookles voor groepen vanaf 10 personen; voor particulieren en bedrijven. Op afspraak maar ook voor individuele deelname. Daarnaast geef ik wijncursussen en wijn(spijs)proeverijen. Vergaderarrangementen met workshop, proeverij of lunch zijn ook mogelijk. In de winkel en webshop verkopen wij onder andere wijnen, olijfolie en relatiegeschenken.

Referenties / klanten

AkzoNobel, Ardagh, Belastingdienst, Deventer Ziekenhuis, Gemeente Deventer, Rabobank, Saxion, Sika, Strict, Van Wijnen, Van Dorp Installaties en vele anderen.

Waarom ben je succesvol 

Dat zit in meerdere dingen. Alles begint bij de wens van de klant. Of het nu een kookworkshop betreft of de aankoop van wijn. Ook ligt de focus op de beleving van de klant. Dat gaat eigenlijk vanzelf.
We doen wat bij ons past. Kwaliteitsbesef is daarbij cruciaal. Ons doel is dat alle klanten terugkijken op een fijne avond, dan wel blij zijn (en blijven) met het gekochte artikel. Een positieve beleving blijft namelijk hangen. Dat is onbetaalbare reclame. Je klant is je ambassadeur. Dat besef is het belangrijkst voor (blijvend) succes.

Wat is je grootste zakelijke succes 

We bestaan in mei 2017 10 jaar. Een gezamenlijke prestatie van ons team. Toen we net begonnen, dacht ik dat we een lokale, misschien regionale functie, zouden hebben. Inmiddels komen onze vaste klanten overal vandaan en meermaals terug. Voor kookworkshops, met andere vrienden, voor een wijncursus of een artikel uit de winkel. Zij waarderen wie we zijn, wat we doen en hoe we dat doen; ervaren de beleving die wij zo graag over willen brengen. Dat dat is gelukt, nog steeds lukt, vinden wij echt ons grootste succes. Elke keer weer.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Ik vind bier ook lekker. Sinds kort dan. Heb zelfs m'n Bierbrevet behaald. Een gewoon biertje is lekker maar wat minder 'interessant' voor een vinoloog. Bij Triples en Abdijbieren valt er meer te beleven...

(Maatschappelijke) nevenfuncties

  • Docent koken, menuleer en vinologie aan Hogeschool TIO in Hengelo.
  • Lid van de Associatie van Wijndocenten (AWD) en aanbevolen wijndocent van de Wijnacademie.

Copyright MKB Deventer 2017