Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactElly de Booij

Compan HRM - Elly de Booij

Grutto 19
7423 CZ  Deventer

Telefoon: 06-42585715

Website: www.compan-hrm.nl

Hobbies

golfen, tuinieren, schilderen, zingen in Koor Groot Colmschate, culturele uitstapjes


Compan HRM

Elly de Booij

Mijn doel is om ondernemers te ontzorgen van alle HR-zaken, zodat zij zich kunnen richten op hun eigen zaak en passie. Door u als een ‘compaan’ terzijde te staan en te attenderen op risico’s en kansen, ben ik betrokken bij uw onderneming!

Als bedrijfseigen HRM-adviseur lever ik maatwerkoplossingen voor personeelsvraagstukken waar MKB ondernemers mee te maken krijgen. Ik breng uw HRM beleid naar het professioneel niveau dat past bij uw onderneming, eventueel in samenwerking met specialisten uit mijn netwerk.

Waarom ben je succesvol 

Mijn succes is betrokkenheid bij mijn klanten en de hoge kwaliteit van mijn werk. Veranderingen in wetgeving vertaal ik naar mogelijke gevolgen voor HRM beleid, ik anticipeer en geef proactief advies. Mijn kracht is het reduceren van problemen naar de essentie van de vraag en het bieden van een passende oplossing voor de klant. Mijn streven is de optimale oplossing en win-win situatie en daarbij onderhandel- of bemiddel ik voor mijn klant.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Behaalde successen hebben met geld, mensen of beiden te maken. Soms ligt geld spreekwoordelijk voor het oprapen: aanzienlijke bedragen aan claimuitkeringen zijn ontvangen voor te veel betaalde (verzekerings-) premies of voor schade bij arbeidsongeschiktheid (regresrecht). Personeelssubsidies en besparingen op verzuimkosten leveren klanten ook aanzienlijke bedragen op.

Zorgvuldig casemanagement bij arbeidsongeschiktheid en dossiers die ‘Poortwachter-toets’ bestendig zijn, hebben werkgevers behoed voor UWV loonsancties. Door interventies voor het verbeteren van de communicatie en onderlinge relaties zijn mensen weer met plezier gaan samenwerken: dat levert veel voldoening op en verdient zich ook in geld terug.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Mijn acteer- en improvisatietalent is maar weinigen bekend.

Nevenfuncties

Lid van de wedstrijdcommissie van Engelenburg Golf- en Country Club in Brummen.

Referenties 

WK Scootercenter in Deventer, Podozorg Nederland in Eerbeek en Tandartspraktijk Goedemans in Vianen. 


Copyright MKB Deventer 2017