Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactC. Bakker

Christiaan Bakker Exclusief Vervoer - C. Bakker

Danzingweg 2a
7418 EN  Deventer

Telefoon: 06-42010579

Website: www.exclusiefvervoer.com/

Hobbies


Christiaan Bakker Exclusief Vervoer

C. Bakker

Wij verzorgen een breed pakket aan logistieke diensten voor onze opdrachtgevers. Dit omvat o.a. pakketdienster opslag, orderpicking, opbouwen van displays of acti (her-)verpakken, inzameling van retourstromen.

Hierbij kan het gaan om zeer uiteenlopende goederenstromen variërend van consumentengoederen, fietsen, tuinmeubels, speelgoed, verlichting, grondstoffen, verpakkingsmaterialen enz. Deze goederen worden in hoeveelheden vanaf een doos tot volumes bestaande uit pallets opgeslagen, bewerkt en door ons uitgeleverd.

De leveringen vinden plaats aan zowel bedrijven als aan consumenten. Daarom beschikken wij over een divers en multifunctioneel wagenpark.

Waarom ben je succesvol 

We onderscheiden ons met onze flexibiliteit en aanpasbaarheid in onze dienst. We lossen het op ! Geen standaard oplossingen maar klantgericht maatwerk, maar slimme oplossingen.

Dat maakt de klus zowel voor onze klanten als voor onszelf interessant. Hierdoor kunnen we logistieke opdrachten van zeer uiteenlopende aard en grootte vol vertrouwen uitvoeren.

Grootste zakelijke succes

We zijn er trots op dat we ons 10 jaar geleden in Deventer hebben kunnen vestigen in een pand aan de Danzingweg met ongekende mogelijkheden. 

10 jaar later is gebleken dat er we erin geslaagd zijn lokale en regionale klanten aan ons te binden en die de zorg voor hun logistieke operatie aan ons hebben toevertrouwd . en zijn verhuisd zijn naar ons pand en werken samen met ons onder één dak.


Copyright MKB Deventer 2017