Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactChrista Pieffers

Creating Business Opportunities - Christa Pieffers

Vrijheidslaan 3
7451 DG  Holten

Telefoon: 06-51571401

Website: www.cbo-int.nl

Hobbies

Fotografie, reizen, triatlon.


Creating Business Opportunities

Christa Pieffers

Met Creating Business Opportunities ondersteun ik MKB bedrijven die internationaal willen ondernemen. Ik help hen met het onderzoeken van hun kansen en mogelijkheden in het buitenland. Daarnaast bied ik praktische ondersteuning, zoals het zoeken naar partners, subsidiemogelijkheden of marketing en sales activiteiten.

Ik doe dit onder meer als adviseur via de Starters International Business regeling, een door de overheid gesubsidieerd coachingstraject waarmee bedrijven gratis begeleiding kunnen krijgen bij het zetten van de eerste stappen in het buitenland.

Referenties / klanten

Mijn klanten zijn kleine tot middelgrote MKB bedrijven, zowel in de producten- als in de diensten sector. Zo heb ik het afgelopen jaar bijvoorbeeld The Leads Engine geholpen met het opzetten van een vestiging in de VS, Dutch Greenroof met het vinden van distributeurs in Duitsland, VConsyst Waste Systems met het opstellen van een implementatieplan voor de vestiging in Turkije en Invented 4 Kids™ met het succesvol uitbreiden van de verkoop in Duitsland, Engeland en Frankrijk.

Waarom ben je succesvol 

Van ondernemers hoor ik vaak dat ze het erg prettig vinden om met mij te kunnen sparren over zaken waar ze tegenaan lopen. Ik help hen verder met de stappen die ze moeten zetten om internationaal succesvol te worden. Daarnaast weet ik de weg te vinden binnen de overheid, zowel in Nederland als in het buitenland en help ik waar ik kan mensen aan contacten.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Ik word blij als mijn klanten internationaal succesvol zijn. Als ze daadwerkelijk die vestiging in het buitenland opstarten, zoals VConsyst en The Leads Engine. Of als ze een award in het buitenland ontvangen, zoals Invented 4 Kids™ het afgelopen jaar in Frankrijk.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Ik hou enorm van reizen en fotografie en mag dit graag met elkaar combineren.

Maatschappelijke nevenfuncties

Ik ben voorzitter van het bestuur van “De Regenboog” in Holten, de school waar mijn dochters naar toe gaan.


Copyright MKB Deventer 2017