Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactBoudewijn Ruchtie

Ruchtie's Wijnhandel - Boudewijn Ruchtie

Brinkgreverweg 134
7413 AG  Deventer

Telefoon: 0570-624582

Website: www.ruchtie.nl

Hobbies

Samen met Sonja rijden in onze old-timer, lekker eten (mét bijpassende wijn natuurlijk), reizen privé én zakelijke wijnreizen maken om op deze manier nieuwe, goed geprijsde wijnen te vinden voor onze klanten.


Ruchtie's Wijnhandel

Boudewijn Ruchtie

Wijn is mijn specialiteit; wij, Sonja en ik, bieden u zorgvuldig geselecteerde wijn van onberispelijke kwaliteit uit eigen import. Verder vindt u diverse soorten port en mooie distillaten.

Vele door ons gevoerde wijnen vallen regelmatig in de prijzen. Zo leest u over vermeldingen in gespecialiseerde wijnmagazines zoals Perswijn en Proefschrift in Nederland, maar ook in gerenommeerde buitenlandse vakbladen zoals Decanter (Groot Brittannië) en de Wine Spectator (Verenigde Staten). Daarnaast zijn er jaarlijks verschijnende wijngidsen met als bekendste in Europa de Guide Hachette (Frankrijk), Guía Peñín (Spanje), Gambero Rosso (Italië) en bijvoorbeeld de Wijnalmanak in eigen land. Ook hebben we diverse malen de vele wijnconcoursen gewonnen, zoals ‘Wijn van het Jaar’ in een bepaalde (prijs)categorie of de ‘Nationale huiswijncompetitie’, georganiseerd door het wijntijdschrift Proefschrift. Beste wijnassortiment van Nederland (€ 5.--/€ 10.--), 4 maal achtereenvolgens door de wijnalmanak uitgeroepen tot “wijnspeciaalzaak van het jaar”.

Waarom ben je succesvol 

Persoonlijk advies over de mooiste wijn/spijs combinaties. Meer dan 900 zelf geïmporteerde wijnen. Door de directe import van streng geselecteerde wijnen kunnen wij u betaalbare topkwaliteiten bieden. Door deze rechtstreekse import, zonder tussenkomst van importeurs/groothandels, zijn onze prijzen zeer concurrerend in de markt. De veelal ambachtelijk werkende wijnboeren hebben meestal een beperkte productie en dat is voor u de garantie dat uw wijn een hoge mate van exclusiviteit heeft.

Iedere wijn wordt voorzien van een wijninfo met uitleg over de wijn en een professionele proefnotitie met adviezen over wijn-spijs en bewaartermijn. Deze wijninfo kan kosteloos worden voorzien van eigen bedrijfslogo ed. Wij hebben regelmatig nieuwe, bijzondere wijnen in het assortiment. Elk weekend kunt u deze wijnen vrijblijvend komen proeven.

Mijn grootste zakelijke succes

Reeds vier maal door de wijnalmanak benoemd tot “wijnspeciaalzaak van het jaar”. Van sommige families hebben we 3 generaties als klant gehad in onze wijnhandel.

Vertel eens iets over jezelf

Ik ben lang én gelukkig getrouwd met Sonja en trotse vader van twee kinderen. Verder ben ik de derde generatie in de zaak.

Maatschappelijke nevenfuncties

  • Mede oprichter en oud bestuurslid “Voorstad Ondernemers Vereniging”.
  • Oudvoorzitter presidium Les Généreux CV Wijnimport.

 

 


Copyright MKB Deventer 2017