Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactAnton Erich

Thexton Armstrong Erich - Anton Erich

Winkelkamp 8
7721 VL  Dalfsen

Telefoon: 06 37399897

Website: www.erich.tamkb.nl

Hobbies

schaatsen, wielrennen, hardlopen en golf.


Thexton Armstrong Erich

Anton Erich

Ik ben vertrouwenspersoon voor de MKB-ondernemer en met behulp van een activiteitenplan zorg ik ervoor dat de ondernemer het bedrijf krijgt die hij altijd al had willen hebben. Belangrijke kenmerken in mijn aanpak zijn winstoptimalisatie en bedrijfsgroei.

Referenties / klanten

Ik kan diverse referenties leveren. Dit doe ik graag op aanvraag.

Waarom ben je succesvol

Ik wil de ondernemer en het bedrijf eerst goed leren kennen, daarom houd ik doorgaans twee kosteloze persoonlijke gesprekken met de ondernemer zodat ik mezelf ervan kan overtuigen dat ik hem kan helpen. Ik ga voor een lange termijn relatie met de opdrachtgever. Een bedrijf dat al enige tijd bestaat verander je niet in 3 maanden, daar is meer tijd voor nodig.

Het tweede kosteloze gesprek bestaat uit een Winstlekkage sessie. De ondernemer krijgt concreet te zien hoeveel geld er ongemerkt uit zijn bedrijf weglekt en tevens laat ik hem zien waar de uitdagingen in zijn bedrijf liggen, hoe ik hem kan helpen en wat dit vervolgens voor hem persoonlijk betekent als we hiermee aan de slag gaan. 

Wat is je grootste zakelijke succes

Ik ben er trots op dat ik een ondernemer heb kunnen helpen, die het financieel heel erg lastig had. Hij had bijna alle hoop verloren. Door de focus te leggen op zaken die wel mogelijk bleken, is het ons samen gelukt het bedrijf weer goed op de rit te krijgen.

Vertel eens iets over jezelf

Als het begint te vriezen, krijg ik last van een merkwaardige koorts......... 


Copyright MKB Deventer 2017