Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactAnno Huisman

Vlug Huisman Maarsingh Strafpleiters - Anno Huisman

Sluisstraat 8
7411 EG  Deventer

Telefoon: 06-46264334

Website: www.vrijpleiters.nl

Hobbies

voetbal, zeilen, reizen.


Vlug Huisman Maarsingh Strafpleiters

Anno Huisman

Rechtsbijstand in strafzaken. Mijn strafpraktijk richt zich voor een groot deel op het economische strafrecht, milieustrafrecht, fraudezaken, mensenhandel en de georganiseerde misdaad, inclusief de hieraan verwante cassatiezaken (procedures bij de Hoge Raad) en ontnemingszaken (ontneming van door misdrijf verkregen voordeel). Een wat kleiner maar daarom niet minder belangrijk deel van mijn praktijk bestaat uit bijstand aan verdachten in zogeheten commune strafzaken (bijvoorbeeld diefstal, mishandeling, verkeerszaken, drugszaken).

Referenties 

Ik heb in onder andere de volgende zaken aan diverse ondernemingen bijstand verleend: Rallydrama tijdens de Deventer Boulevard sprint, het dakdrama in de Grolsch Veste, de brand in de televisietoren van Smilde, fraude bij de Visafslag te Urk, fraudeonderzoek bij SNS Property Finance BV.

Waarom ben je succesvol 

Mijn grote passie voor het strafrecht, enthousiasme voor het vak en een gezonde portie strijdvaardigheid leiden veelal tot maximaal resultaat. Met een laagdrempelig contact is bovendien de samenwerking per definitie adequaat en plezierig.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Per jaar behaal ik enkele tientallen vrijspraken en sepots, maar het grootste zakelijke succes (en doel) is en blijft een tevreden cliënt. Aan deze tevreden cliënten heb ik een bloeiende strafpraktijk te danken.

Vertel eens iets onverwachts over je zelf

Hoewel Go Ahead Eagles een sympathieke club is, ben ik groot fan van Cambuur.

(Maatschappelijke) nevenfuncties

  • Lid Commissie van Toezicht FPC Veldzicht in Balkbrug (tbs-kliniek).

Copyright MKB Deventer 2017