Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactAnnelies Schel

Rondreismakelaar - Annelies Schel

Hendrick Goltziusstraat 20
7425 PK  Deventer

Telefoon: 0611022431

Website: www.rondreismakelaar.nl

Hobbies


Rondreismakelaar

Annelies Schel

Betaalbare reizen, vakanties en stedentrips op maat samenstellen naar de persoonlijke wensen van de klant. De Rondreismakelaar 'makelt' een reisvoorstel met diverse opties voor 'losse' reisonderdelen zoals vliegtickets, accommodatie, autohuur etc. en de klant kiest wat hij wil boeken. Ik pas het reisvoorstel net zolang aan tot de klant volledig tevreden is.

Veel mensen vallen over de prijzen die reisorganisaties en touroperators hanteren of hebben geen zin en tijd om urenlang op internet te zoeken naar vliegtickets, hotels etc. om hun eigen reis samen te stellen. Ik kan ze dan helpen met een reisvoorstel op maat waar de klant mij een vast bedrag voor betaalt maar dit direct terug verdient omdat de reis veel goedkoper uitpakt. Daarnaast bespaart het de klant veel tijd en krijgen ze een unieke, persoonlijke reis die helemaal naar hun wens is. 

Waarom ben je succesvol 

Mijn advies is compleet onafhankelijk. Ik werk niet voor een reisorganisatie of touroperator en zoek voor mijn klanten altijd naar een reis die volledig matcht met wat zij in gedachten hebben, zowel wat betreft hun behoeften en verwachtingen als het budget. 

Bovendien help ik klanten met alle soorten reizen en vakanties. Of het om een stedentrip naar Barcelona, rondreis door Amerika of vakantie op Sicilië gaat, ik zoek alles uit. Voor de klanten levert dit driedubbel voordeel op:

1. Zij hoeven geen tijd te besteden aan het doorzoeken en onderzoeken van alle opties op internet
2. Ze krijgen een echt unieke en persoonlijke reis op maat
3. En last but not least: het levert hen vaak duizenden euro's voordeel op in vergelijking met een boeking bij een reisbureau of touroperator.

Vertel eens iets over jezelf 

Dit zal niet heel onverwacht zijn als je het bovenstaande hebt gelezen maar ik houd enorm van reizen en het kennismaken met en ontdekken van andere landen, culturen en mensen. Minstens zo leuk en uitdagend vind ik het uitzoeken en plannen van de verschillende reisonderdelen vooraf. Het is voor mij iedere keer weer een sport om de perfecte reis samen te stellen want ik zie iedere reis of vakantie door mijn zoek- en vergelijkingswerk ‘uitgroeien’ tot een unieke, persoonlijke creatie. Dat geeft veel voldoening!


Copyright MKB Deventer 2017