Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactJeroen van den Broecke

Adequaatment Rendementsverbetering - Jeroen van den Broecke

Mina Krusemanlaan 38
7421 LL  Deventer

Telefoon: 06 29232622

Website: www.adequaatment.nl

Hobbies

Koken, Wijn en Spijzen, Hardlopen, Squashen (beginnersniveau!), Reizen


Adequaatment Rendementsverbetering

Jeroen van den Broecke

Meer rendement door minder te doen. Wanneer iedereen zijn werk in een keer goed zou doen, hoefden we een groot deel van onze dagelijkse werkzaamheden niet te doen.

Wat is er leuker dan dat te leren? In de praktijk komt het vaak voor dat organisaties moeite hebben met de effectieve sturing en de verbetering van hun bedrijfsprocessen. Daardoor ontstaan er geen structurele oplossingen maar foplossingen. Adequaatment helpt om deze foplossingen OP te lossen. Want er komt geen voldoening uit klachten of inefficiënt werk. Samen bouwen aan de systematiek die zorgt voor een betere sturing en beheersing. Altijd vanuit een menselijke maat. Want modellen, processen, kwaliteitscertificaten en woorden, worden alleen rendabel door betrokken medewerkers en bestuurders.

Waarom ben je succesvol

Wanneer ik opdrachten uitvoer ben ik echt onderdeel van de organisatie. Daarmee dring ik diep en snel door tot de problematiek. Ik toon eigenaarschap en lever duurzame resultaten waar de organisatie verder op kan bouwen. Ook als ik weer weg ben.

Opdrachten voer ik voornamelijk uit binnen twee, op het eerste gezicht, uiteenlopende bedrijfstakken: de zorg en de industrie. In de praktijk blijken die bedrijfstakken opvallend complementair, door mijn ervaring maak ik volop gebruik van beide werelden. Vertel ik u graag over!

Wat is je grootste zakelijke succes

Als ik een opdracht afrond, is het steeds weer fantastisch om een opdrachtgever te zien die niet alleen tevreden is, maar ook direct vervolgideeën heeft en nu in staat is die verder uit te bouwen. Dat heeft bij een opdrachtgever zelfs geleid tot een verdubbeling van de omzet (en ja, ook de marge!)

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Na diverse jaren in Mexico gewoond te hebben en daarnaast getrouwd te zijn met een Française, kan ik wel stellen dat er een deel Latijns bloed in mij stroomt. Inspirerend!

(Maatschappelijke) nevenfuncties:

Ik heb de eer om deel uit te maken van de Cliëntenraad van het Deventer Ziekenhuis.


Copyright MKB Deventer 2017