Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactGerrit van Ginkel

4Society - Gerrit van Ginkel

Bergstraat 41
7411 ES  Deventer

Telefoon: 06 44058887

Website: www.4society.nl

Hobbies

Lezen, fietsen, stedentrips maken.


4Society

Gerrit van Ginkel

4Society maakt van een goed idee een project en zoekt er geld bij. Dit project vertalen we naar vernieuwende maatschappelijke oplossingen voor uiteenlopende werkgebieden. Daarna zoeken we subsidies voor de startfase en andere middelen voor continuïteit, innovatie en groei.

Met mijn brede ervaring volg ik ontwikkelingen op de voet. Ik richt mij op alle maatschappelijke sectoren, innovatie, reintegratie en duurzaamheid. In mijn werk ben ik zowel projectontwikkelaar, subsidieadviseur, consultant als projectmanager.

De ingrijpende veranderingen in de samenleving door bezuinigingen en terugtredende overheden dagen uit tot innovatie en een nieuwe werkwijze in alle sectoren. Dat vereist een frisse blik en een andere manier van organiseren.
Als consultant bied ik nieuwe invalshoeken bij de professionalisering van bedrijfsprocessen en de verantwoording van projecten.

Opdrachtgevers

Instellingen voor Ouderen- en Verpleeghuiszorg, GGZ instellingen, Gemeenten, Provincies, GGD’s, organisaties voor Beschermd Wonen, reclame- en marketingbedrijven, Productiebedrijven, Welzijnsinstellingen, Sportbedrijven, ROC’s, Taalopleidingen, Re-Integratiebedrijven, Woningcorporaties, Landelijke Fondsen, Sportverenigingen.

Waarom ben je succesvol

Mijn werkwijze is om me goed te verdiepen in de wensen en mogelijkheden van mijn opdrachtgever. Daarbij richt ik me op financieringsmogelijkheden voor vernieuwende ideeën en projecten. Vervolgens werk ik in nauwe samenwerking het project uit en zoek er subsidies bij. Een uitdagend en creatief proces. In deze fase is er veel contact tussen mij en de opdrachtgever. Het gaat er tenslotte om dat het project past bij de organisatie, dat de inhoud vertaald wordt en het project ruimte biedt voor vernieuwing.

Na indiening van het project blijf ik betrokken bij het aanvraagproces. In veel gevallen ontstaat er een langdurige relatie met opdrachtgevers. Steeds gaan we in op de lopende zaken, welke klussen er liggen en welke kansen er voor nieuwe projecten zijn.

Waar sta je over 3 jaar

Over 3 jaar ben ik consultant voor Social Entrepreneurship. Dat is het businesswise oplossen van maatschappelijke vraagstukken met een duurzaam verdienmodel. De waarde van sociaal ondernemen is vaak niet uit te drukken in investeringen of winst omdat er een maatschappelijk effect wordt bereikt. Bijvoorbeeld perspectief voor vroegtijdige schoolverlaters, bedrijfssport, vereenzaming van ouderen, groei van duurzame energie of door werkzoekenden een kans te geven.


Copyright MKB Deventer 2017