Mevrouw Noot



Mevrouw Noot
Deelnemer: Agnes Aelbers

Zowel via de webshop als in de fysieke winkel verkoop ik VERS gebrande noten. Ook geroosterde en rauwe noten zijn populair naast zuidvruchten. Daarnaast bestaat het assortiment uit o.a. Superfood, Chocolade, Chutneys, Zaden, Pitten, Pasta, Jams, Wijn, Olijfolie, Thuisbakproducten, Japanse Rijstcrackers, Home Made specialiteiten, Cadeau- en Kerstpakketten.

Referenties / klanten

  • Proef Diepenveen
  • Kaashandel de Brink
  • Studio Perfect. 

Waarom ben je succesvol 

Of je mijn noten online of in de winkel koopt, ze worden altijd VERS gebrand.
Daarnaast is aandacht voor de klant erg belangrijk, een gesprek in de winkel of een presentje bij de online bestelling: het gaat om dat beetje extra. 

Wat is je grootste zakelijke succes

Ik heb jarenlange ervaring in het opzetten en succesvol bedrijven van verschillende foodwinkels.
Zo begon ik met mijn man een bakkerij die al gauw uitgroeide tot een prachtig bedrijf met 6 filialen.
Na de verkoop ben ik het avontuur opnieuw begonnen, dit keer met een notenwinkeltje. Eerst in Zutphen en sinds een aantal jaren in Deventer. Onlangs was ik te zien op TV met mijn notenwinkel ;-)

Vertel eens iets over jezelf

Klantcontact is het leukst, daarom sta ik alle dagen in de winkel. Ook ben ik werkzaam geweest in de terminale thuiszorg. 

Maatschappelijke nevenfuncties

Als werkgever en ondernemer ben ik in verschillende ondernemersverenigingen actief geweest, tevens heb ik als werknemer in een Ondernemingsraad gezeten. Nu vind ik het leuk om mijn kennis over te brengen aan starters door hen te coachen bij het opzetten van een food winkel.


Hobbies

Lezen, wandelen, fietsen






Copyright MKB Deventer 2017eventer 2017