Bouwgenoot



Bouwgenoot
Deelnemer: Gerrit Ruesink

Bouwgenoot is een bouwkundig ontwerp- en adviesbureau aan de Kolkweg 43 in Deventer met ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen, adviseren en begeleiden van de (ver)bouw van woningen, bedrijfspanden of publieke gebouwen. Stapsgewijs maken wij samen met onze opdrachtgever een bouwplan en begeleiden wij het bouwproces van schets t/m oplevering of onderdelen daarvan.

Bouwgenoot levert een breed scala aan bouwkundige diensten zoals onafhankelijk bouwadvies, haalbaarheidsonderzoeken, bouwtekeningen, kostenraming, bestekken, aanvraag vergunningen, aanbesteding en bouwbegeleiding. Maar ook voor bouwtechnische keuringen, energie-index, energielabels, onderhoudsadviezen, meerjarenonderhoudsplanningen en splitsingstekeningen kan Bouwgenoot ingeschakeld worden. 

Ook op het gebied van herbestemming heeft Bouwgenoot ruime ervaring. Bij deze complexe projecten spelen vaak uiteenlopende belangen van diverse partijen een rol. Onze kracht is het samenbrengen van de diverse partijen.

Referenties / klanten

Bouwgenoot richt zich zowel op de particuliere als zakelijke markt. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, ondernemers, corporaties, gemeenten, bouwbedrijven, makelaars, maatschappijen tot stadsherstel, notarissen, beleggers en ontwikkelaars.

Waarom ben je succesvol

Het leveren van deskundig advies en een kwalitatief goed eindproduct staat bij ons hoog in het vaandel, waarbij de wensen van onze opdrachtgevers centraal staan. Wij denken in mogelijkheden en oplossingen, niet in problemen.

Het team van Bouwgenoot bestaat uit projectmanagers, projectleiders, adviseurs en tekenaars . We hebben samenwerkingsverbanden met diverse architecten en interieurarchitecten. Betrokken vakmensen waarmee Bouwgenoot alle kennis in huis heeft om een bouwproces van A tot Z te ondersteunen.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Elke tevreden opdrachtgever is voor Bouwgenoot een zakelijk succes! Maar eerlijk is eerlijk; we zijn best wel een beetje trots dat wij, al meer dan 30 jaar, samen met onze opdrachtgevers Deventer stukje bij beetje mooier hebben gemaakt.


Hobbies

werken – wandelen – fietsen - voetbal






Copyright MKB Deventer 2017eventer 2017