Flynth accountants en adviseurs B.V.Flynth accountants en adviseurs B.V.
Deelnemer: Sander van Asselt

Flynth. Ondernemen inspireert.
Flynth ondersteunt ondernemers met advies- en accountancydienstverlening. Met 35.000 klanten, ruim 1.400 medewerkers en een landelijk vestigingsnetwerk zijn wij sterk in het midden- en kleinbedrijf.

Onze klanten hebben in hun persoonlijke adviseur bij Flynth en sparringpartner, die de taal van de ondernemer spreekt. Hij helpt hen kansen en mogelijkheden te creëren voor continuïteit en groei van hun bedrijf. Met gevoel voor ondernemerschap en een full-service dienstenpakket, inclusief innovatieve online diensten. Succesvol ondernemen inspireert niet alleen de ondernemer maar ook zijn adviseur!

Belofte aan de klant
Flynth biedt ondernemers plaats- en tijdsonafhankelijke dienstverlening tegen een heldere prijs, waarmee zij doelgericht kunnen ondernemen op basis van actuele cijfers.

Referenties / klanten

Binnen de Flynth organisatie bedienen wij ondernemers van heel klein tot grote controleplichtige klanten.

Wat doe je anders dan anderen

Wij zijn anders dan andere accountantskantoren, omdat wij alle diensten in één huis hebben om onze ondernemers te kunnen ontzorgen. Hierdoor kunnen we snel schakelen en dat merken onze klanten elke dag weer.  Wij proberen altijd het maximale eruit te halen voor onze klanten.

Wat is je grootste zakelijke succes wat je hebt bereikt

Een ingewikkelde herstructurering binnen het bedrijf van een bestaande klant samen met een team specialisten tot een goed einde brengen. Met als resultaat de fiscaal en juridisch optimale situatie bereiken.


Hobbies

Lezen, wandelen, fietsen en spinning in de sportschool


Copyright MKB Deventer 2017eventer 2017