Wittendorp Adminstratiekantoor



Wittendorp Adminstratiekantoor
Deelnemer: Wim Wittendorp

 

Administratieve dienstverlening: het voeren van de financiële administratie, samenstellen van de jaarrekeningen en het doen van de belastingaangiftes (IB/VPB).

Waarom ben je succesvol 

Ik besteed tijd aan het verwerken van de financiële administratie of het controleren/beoordelen van de cijfers. Daarnaast geef ik gevraagd (en soms ongevraagd) advies over de financiële huishouding van mijn klanten. Ik ben een aanspreek punt voor startende ondernemers welke ik van advies dien en begeleid met hun bedrijf. Door mijn brede netwerk kan ik klanten in contact brengen met specialisten op andere vakgebieden.

Mijn grootste zakelijke succes

De boekhouding is up to date en correct. Ik bouw een vertrouwensrelatie met mijn klanten op en zorg voor een langdurige samenwerking. Dit blijkt uit mijn stabiele klantbestand door de jaren heen.

Vertel eens iets over jezelf

Een aantal jaren geleden ben ik gevraagd voor het penningmeesterschap bij een stichting met betrekking tot cultuur. Deze stichting is nu vrij actief in het brengen van eigen producties in het kader van de taboes die leven in de samenleving. Denk hierbij aan: eerwraak, seksuele geaardheid en maatschappelijke vraagstukken.

Maatschappelijke functies

  • Diverse penningmeesterschappen.

Hobbies

Lezen, fietsen en wandelen (met onze hond)






Copyright MKB Deventer 2017eventer 2017