Duurzaam Inzetbaarheid CentrumDuurzaam Inzetbaarheid Centrum
Deelnemer: Hans Spanjers

Leefstijlprogramma’s waarbij deelnemers tools krijgen aangereikt die hen helpen zoveel mogelijk energie te genereren. Dit om zakelijk en privé het beste uit jezelf te halen. Zowel voor organisaties als individuele medewerkers leveren wij een belangrijke bijdrage op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Met focus op de medewerkers die al goed presteren en hen te ondersteunen en te begeleiden d.m.v. performance management.

Daarnaast leveren wij programma’s, speciaal samengesteld voor werknemers en bedrijven die werken met/of in onregelmatige of ploegendiensten. Belangrijke pijlers hierin zijn: hoe om te gaan met slaap, voeding, stress en bewegen.

Referenties / klanten

Profit: OV; o.a.,Connexxion, Veolia, Qbuzz en Syntus.
Industrieel; Bobeldijk , Aspen, Loodswezen, Wagenborg.
Brancheverenigingen; Sociaal Fonds Taxi, MKB Nederland/Deventer, AGF.
Deventer bedrijven: Witteveen & Bos, Tauw, Rabobank, ABN/Amro, Kepro, Wolters, ENO, Sallcon, Brink 30, De Fabriek, diverse ZZP’ers.
Non profit: Diverse gemeentes, Zonnehuisgroep Groningen, Zorggroep Raalte, Deventer Ziekenhuis.

Waarom ben je succesvol 

Wij richten ons op medewerkers die al goed presteren. Voor deze doelgroep hebben wij tools en coaching trajecten ontwikkeld. Hierdoor kunnen zij op lange termijn ook aan hun talenten blijven werken. Met als resultaat een hoge performance. Dit realiseren wij d.m.v. bewustwordingsprogramma’s en bewezen succesvolle interventies. Het is vooral deze stijl die ons succesvol maakt en onderscheidt van de vele andere aanbieders in deze branche.

Wat is je grootste zakelijke succes 

De uitnodiging van het Openbaar Vervoer voor het schrijven van het hoofdstuk Duurzame Inzetbaarheid binnen het Openbaar Vervoer in het sectorplan van minister Asscher. Met als gevolg dat wij 6.000 buschauffeurs mogen trainen. 

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Ik ben jarenlang discjockey geweest en draaide iedere zondagmiddag in Zalencentrum De Horst en ook regelmatig op Terschelling bij de bekende discotheek WYB.

Maatschappelijke nevenfuncties

  • Verschillende functies binnen Deventer verenigingen  
  • Adviseur Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid

Hobbies

Volleybal, veel andere sporten passief. Reizen, mensen.


Copyright MKB Deventer 2017eventer 2017