Zin In Leiderschap



Zin In Leiderschap
Deelnemer: Peter van Dam

Leiderschapsontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling door middel van training, mentale en businesscoaching, persoonlijke begeleiding. Thema’s: persoonlijke effectiviteit, communicatie, samenwerking, teamvorming, persoonlijk leiderschap en groei, balans werken en leven, ZINgeving. Lezingen op het gebied van leiderschap in de ruimste zin. Ontwikkeling content e-learning en blended learning. Alle programma’s worden ondersteund vanuit onze eigen digitale leer - en coachomgeving.

Klanten

Kamer van Koophandel, Agfa Helathcare, KLM, Vodafone, Proefdiervrij, Roompot, NCCW, Holland Office Group, 4Human, Booijink Veevoeders, Sportbedrijf Deventer, Drukwerkdeal, Sportbedrijf Arnhem, Afas en vele anderen, klein en groot.

Waarom ben je succesvol 

Door de jaren heen heb ik geleerd dat mensen er toe doen. Mijn motto is dan ook: “Ik geloof in de kracht van mensen en de kracht van samen!” Mijn ervaring in zeer uiteenlopende functies binnen verschillende branches hebben mij veel kennis en inzicht gegeven die ik binnen de context van mijn klanten goed kan gebruiken om hen te helpen. Dit bepaalt ook een belangrijk deel van mijn succes. Ik begrijp de klant, zijn positie en zijn belangen. Het gaat er voor mij altijd om hoe je samen de toegevoegde waarde kunt vergroten. Het belang van de ander staat wezenlijk voorop.

Mijn grootste zakelijke succes

Er zijn veel successen waar ik met veel plezier en voldoening op terugkijk. De grootste voldoening haal ik er toch telkens weer uit als iemand mij vertelt dat hij of zij echt verantwoordelijkheid neemt voor het leven en dingen verandert die tot op dat moment niet mogelijk waren. Organisaties die veranderen, mensen die beter samenwerken en daardoor beter presteren, productiever zijn, meer omzet realiseren en vooral ook meer genieten!

 


Hobbies

Lezen (fantasy boeken of thriller), goede film (science fiction en thriller), partijtje golf, nieuwe concepten bedenken






Copyright MKB Deventer 2017eventer 2017