Werkmakelaar Oost B.V.Werkmakelaar Oost B.V.
Deelnemer: Sebahat Yurdusen

Werkmakelaar-Oost is een snelgroeiend bedrijf op het gebied van productie, assemblage en confectie. Ons bedrijf heeft een sterke ontwikkelingscapaciteit en brede productiefaciliteiten. Het onderdeel productie is gespecialiseerd in het ontwikkelen en assembleren van producten en daarnaast zijn wij actief op het gebied van Personeelsvoorziening, welke is gericht op doorstroming, mobilisering en detachering. Kortom; wij ontzorgen op gebied van personeel en productie in de breedste zin van het woord.

Referenties / klanten

Onze diensten zijn gericht op bedrijven in bijvoorbeeld de kunstof, plastic, textiel en staalindustrie. Huidige klanten zijn onder andere Metron Bv, Van Leeuwe en Koopman International, dit zijn een aantal internationale bedrijven, er zijn ook een aantal samenwerkende nationale bedrijven.  

Waarom ben je succesvol 

Mijn Compagnon “Murat Elmas” en ik hebben samen een uniek bedrijf. Uniek aan ons is de combinatie van productiewerk in huis en het detacheren van personeel naar buiten. Doordat we de mensen door en door kennen, wordt het een succesvolle match.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Het feit dat we in 6 maanden tijd een productiebedrijf hebben opgezet waar momenteel 100.000 en meer producten per dag worden geproduceerd en geassembleerd voor nationale en internationale klanten. Daarnaast is het personeelsbestand gegroeid van 8 naar 80 medewerkers. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid waarmee we producten verwerken. 

Vertel eens iets onverwachts over je zelf

Het gaat om mensen, daarom vinden wij ook dat we als werkgever zorgvuldig met personeel om moeten gaan. Wij houden rekening met werkende moeders en met de medewerkers die extra zorg thuis of een belemmering in hun privéleven hebben. Wij proberen de drempel te verlagen, maar het niveau blijft hoog. Ik zie dat wij daardoor hele enthousiaste medewerkers hebben, die zich 100% inzetten.

Een voorbeeld; Op 8 maart Internationale vrouwendag hebben alle vrouwen een presentje gehad (Women Power thee). Wij hebben voor vrouwen en de mannen een lekker lunch verzorgd. Zowel vrouwen als mannen waren erg verrast met dit gebaar.

(Maatschappelijke) nevenfuncties

Ik ben naast directeur-eigenaar van Werkmakelaar-Oost, voorzitter van St. IWEE “International Women Employment and Entrepreneurship”, lid van de Soroptimisten Arnhem en neem deel aan de participatiecommissie van Nederlandse Vrouwen Raad.


Hobbies

Lezen, cultuurreizen, sporten


Copyright MKB Deventer 2017eventer 2017