Business MatchmakerBusiness Matchmaker
Deelnemer: Nick Driezes

Business Matchmaker biedt via verschillende websites / brands haar dienstverlening aan. Deze is gebaseerd op toegevoegde waarde bieden waardoor er een win-win situatie ontstaat.

Referenties / klanten

Thuisbezorgd.nl, Meride.nl, Dekatel.nl, Design Veranda, Offertepoint.

Waarom ben je succesvol 

Wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van organisaties. Wij geloven dat bedrijven alleen kunnen groeien met de juiste partners. En wij helpen bedrijven dan ook met het vinden van partners die besparing en toegevoegde waarde bieden.

Daarnaast bieden wij middels ons leadgeneration platform (Offertepoint & BusinessMatchmaker) bedrijven warme leads van consumenten en bedrijven.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Het uitwerken en uitvoeren van de SEO Strategie van Takeaway.com, onder andere bekend onder Thuisbezorgd.nl, waardoor zij nu onder ieder zoekwoord hoog ranken in het organische gedeelte van Google in alle landen waar zij actief zijn.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Ik vind het leuk om met bedrijven in contact te komen, om zo mee te kunnen denken over mogelijke besparingen, concepten, behoeftes, ontwikkeling en groei waardoor je als bedrijf up to date blijft en toekomstbestendig in een snel veranderende economie en markt.


Hobbies

Fitness, Uitgaan, Netwerken


Copyright MKB Deventer 2017eventer 2017