Devobo



Devobo
Deelnemer: Ron ten Voorde

Bosbouw, Boomverzorging en Landschapsonderhoud. Toekomstgerichte en passende advisering is van groot belang. Ons dienstenpakket bestaat o.a.  uit inkoop rondhout, machinale houtoogst, aanplant, boomadvies en onderhoud. Het in de markt zetten van de vrijkomende rondhoutstromen bij natuurvolgend onderhoud en bij het opruimen van calamiteiten zoals bijvoorbeeld stormhout.

Het top- en takhout wat vrijkomt bij de werkzaamheden wordt als houtige biomassa ingezet als grondstof voor Biobased doeleinden en opwekking van lokale en regionale duurzame energie. Door deze wijze van ondernemen dragen wij bij aan het verder ontwikkelen van een circulaire maatschappij.

Referenties / klanten

Wij hebben een brede klantenkring: boseigenaren, boomeigenaren (particulieren), gemeenten, De Landschappen, defensie, houtindustrie, diverse opdrachtgevers in Frankrijk en Duitsland. 

Wat maakt mij succesol 

Omdat wij continu bezig zijn met het toepassen van nieuwe technieken kan onze kostprijs acceptabel blijven. Wij zijn al meer dan drie decennia duurzaam met bos en natuur aan het werk.

Mijn grootste zakelijke succes

Door de inzet van mijn vakmanschap en enthousiasme weet ik veel (nieuwe) klanten aan mij te binden

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Ik heb eigenlijk altijd willen emigreren naar een veel groter land met veel meer bos. 

Maatschappelijke funties

  • Lid werkgroep arbo & veiligheid van de Vereniging van Bos- en Natuurterreineigenaren (VBNE)
  • Actief lid van de oudleerlingenvereniging (VOL-BTS)

 

 


Hobbies

Het actief zijn in bos en natuur is van jongs af aan al mijn passie.






Copyright MKB Deventer 2017eventer 2017